Speltips inför Villarreal – Real Madrid 19/5: Gästerna med fokus på annat

Spelbloggare Publicerat: 19 maj 2018

Det är svårt att inte motivera Villarreal som med större chans än spelbolagen gör när de ska sätta punkt för årets Primera División mot ett Real Madrid med blickarna åt helt annat håll.

Lördagen och söndagen blir de två sista dagarna av La Liga-fotboll och serien ska avslutas. Mindre skoj, för oss med en neutral syn på det hela, är att det är försvinnande lite kvar att spela om.

Villarreal kan å ena sidan bli av med deras femteplats till jagande Real Betis, men å andra sidan får de spela i nästa Europa League-upplaga alldeles oavsett.
Och Real Madrid kan å ena sidan peta ner Atlético Madrid från andra platsen, men får å andra sidan spela Champions League-fotboll alldeles oavsett medan de har en annan uppgift inom synvinkel: årets CL-final mot Liverpool.

Den här finalen är exakt en vecka borta från och med den här matchen och det kommer roteras friskt i ”Marängernas” startelva. Cristiano Ronaldo, som varit småskadad, kommer högst troligast inte riskeras.

Men rotation blev det också på tal om, och då ställdes även Ronaldo åt sidan, mot Celta Vigo senast – och då vann man med de förkrossande tennissiffrorna 6-0. Då smällde Gareth Bale, som flyttryktena florerar om, in två baljor.

Saknas för Villarreal gör Bruno Soriano, Ramiro Guerra och Rúben Semedo.

Fördel Villarreal

Villarreal har enbart den här matchen kvar av spelåret och kan därmed ladda ur totalt. De spelar inför hemmapubliken och lite finns det också att vinna i att säkra femteplatsen i serien – om än mest av prestige.

Tanken är också att det ska räcka för att motivera ett favoritskap på dem, mot ett Real Madrid med blickarna på annat håll. Gästerna har inte råd att riskera skador inför CL-finalen och förutom rotationen ska också den psykiska faktorn tas hänsyn till. Detta är helt klart en match som faller mellan stolarna.

Innan 6-0-krossen senast hade Real Madrid dessutom svajat vid ett par tillfällen, exempelvis i 2-3-förlusten mot Sevilla som den matchen följde upp.

Villarreal är ett kompetent fotbollslag och årets omvända möte, i januari månad, lyckades de faktiskt vinna med ett mål mot noll.

Köper inte att Real Madrid är så klara favoriter och spelar därför Villarreal med +0,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid kryss – till 2,01 x insatsen.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 500 kr att spela för, med bara 500 insatt!

Speltips:

Speltips: Villarreal +0,25 mål (asian handicap)
Odds: 2,01 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (Unik bonus: Sätt in 500, spela för 1 500 kronor!)
Spelstopp: 20:45, lördag 19/5
TV:  viasatultrahd logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.