Speltips inför Vitebsk – Gorodeya 21/3: Tät premiär

Simon Pålsson Publicerat: 21 mars 2020

Premiärhelgen i den vitryska ligan Premier League fortsätter i full fart och på lunchtid den här lördagen möts Vitebsk och Gorodeya den 21 mars 2020.

  Spela vårt speltips hos Bethard!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Vitryssland har gått tvärtemot stora delar av Europa vad gäller hur man hanterar coronaviruset och hur man låter fotbollen påverkas av det hela. Här kör man på i stort sett samma takt som alltid, utan några stora neddragningar eller publik som inte får komma till arenorna.

På de allra flesta håll har man inte ens igång sina ligor, men i Vitryssland har man alltså dragit igång säsongen nu. Från ingenstans, eller ja, helt enligt planerna, ska man nu försöka fullfölja den nya säsongen som vanligt.

Redan i torsdags spelades två matcher och på fredagen är ytterligare två inplanerade, men det är på lördagen det är dags att summera omgången allt mer. De sista matcherna från premiäromgången spelas i för sig först på söndagen, men vi har två fina speltips inför lördagens matcher.

Gorodeya tar sig då till Vitebsk för att spela en tuff bortamatch, och här har vi fina förhoppningar om att kunna reka ett bra bet på förhand.
Annons:

Gorodeya har bra läge

Gorodeya är i våra ögon ett lag som håller minst samma nivå som Vitebsk, men i detta läge kan man inte låtsas att man har för bra koll på lagen. Säsongen är som bekant inte ens igång, och det har inte funnits några europeiska matcher där något av dessa båda lag är inblandade i för referens.

Men vad vi vet är att Gorodeya vann fjolårets möte i Vitebsk med 0-2 och att man hade en säsong som stundtals var riktigt bra. Det är dock ett målsnålt lag som har sina styrkor i defensiven, och som sällan förlorar och då inte gör det stort.

Vitebsk å sin sida förlorade de fyra sista matcherna förra säsongen och har nu press på sig att få en bra start i år. Vi tror att man får svårt att vinna premiären hemma mot Gorodeya.

X2 spelas därför till 1,68 gånger krämen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: X2
Odds: 1,68
Bolag: Bethard
Spelstopp: 12:00, lördag 21/3
TV: 
Stream: 

 
Annons:


Annons:

Annons: