Speltips inför Vitryssland – Sverige 3/9: Upp till bevis

Spelbloggare Publicerat: 2 september 2017

Efter fiaskot mot Bulgarien väntar en måstematch borta mot Vitryssland när jakten på en mästerskapsbiljett fortsätter för Sverige. Med kniven mot strupen – spelas tre pinnar in? Svaret får vi under söndagskvällen.

SUPERODDS: Få 5,0 istället för 1,39 att Sverige vinner mot Vitryssland som ny kund hos Betfair. Klicka här för att ta del av kampanjen!

Vad hände egentligen i Sofia? Uppsnacket var så positivt genomsyrat; alla trodde på tre pinnar och ett stort kliv mot VM i Ryssland.

Resultatet? En uselt utförd match och en 2-3-förlust. Andraplatsen innehas fortfarande, men det är inte ens säkert att den leder till playoff och i sista matchen väntar Holland, som är tre pinnar på efterkälken, borta. Därtill har just Bulgarien krupit upp häck i häl och även dem är med i racet.

Till matchen får Sverige klara sig utan avstängde Ola Toivonen och skadade Albin Ekdal. Knappast de beskeden man behöver. Truppen stärks istället upp av Oscar Hiljemark.

Nu väntar nästjumbon Vitryssland i kommande match. De ska förstås inte vara uppe och slåss i toppen, men hoppas förstås ändå kunna sätta käppar i hjulen för Sverige. Stor revanschlusta även från deras sida kan vi räkna med, då de kommer från en uddamålsförlust mot Luxemburg. Säger en hel del om deras kvalitéer, eller snarare bristen på dem.

Tre poäng – enda som gäller

Vi lämnade förtroendet i Sveriges händer mot Bulgarien – helt felaktigt, visade det sig. Men visst borde det bli revansch och tre pinnar här? Allt annat vore oacceptabelt och rentav förödande som situationen ser ut i tabellen. Det är nästan så att VM-chanserna kan viftas bort vid ett sådant scenario.

Det som oroar är hurdan spelarnas reaktion på fiaskot i Sofia blir – rättar de på ryggarna, eller sticker gamnackarna upp?

Oavsett vad, bortaplan eller ej, ska Sverige en normal dag värja undan ett klasserna sämre Vitryssland. De håller inte i närheten av samma nivå. Nära på att de kan tituleras som ett blåbär på Europascenen.

Detta visade inte minst vitryssarnas förlust mot Luxemburg på. Ett fiasko modellen större. Svårt att ladda om nu?

Sverige -0,75 mål (asian handicap) synas till 1,93 gånger pengarna. Då får vi halv vinst på spelet om de vinner matchen med uddamålet.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Sverige -0,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,93 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 18:00, söndag 3/9
TV:  kanalfem logo
Stream:  dplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: