Speltips inför Vorskla – Arsenal 29/11: Över dubbla insatsen

Spelbloggare Publicerat: 29 november 2018

Blickarna kan vara på helt annat håll för Arsenal inför deras Europa League-bortamöte med ukrainska Vorskla. Det bäddar för en spännande position på målmarknaden – ett spel som ska mer än dubbla insatsen.

Annons:

Vi vänder blad, från Champions League till Europa League. En av torsdagens tidiga matcher, Vorskla mot Arsenal, med start 18:55, spelas i Poltava och visas bäst på Eurosport Player eller Dplay.

Precis som väntat är Arsenal redan slutspelsklara i Europa League, som de medverkar i för andra året i rad. Förutom att en titel är på spel, innebär också en guldmedalj att de skulle slussas ut i Champions League oavsett utfall i Premier League. Där hittas de för närvarande på femteplatsen, strax bakom Chelsea samt Tottenham Hotspur.

Nåja, här skulle en trea för ”Gunners” innebära att även förstaplatsen säkras. Men hur stort är fokus? Kort inpå matchen väntar nämnda Tottenham och därefter Manchester United. Matcher som är klart prioriterade över denna.

Här i Europa League hittas Vorskla på tredjeplatsen och mycket, mycket ska till för att peta ner Sporting CP från andraditot. Om portugiserna parallellt vinner över Qarabag – ett sannolikt utfall – skulle till och med en skrälltrea här och nu innebära att slutspelet är utom räckhåll.

Släpper på bromsen

Vorskla mår inte superbra för närvarande. Det ska nämnas och beaktas. Tre raka förluster, alla utan mål framåt. Nu tror vi dock att en reaktion kan komma, åtminstone på målfronten.

Och varför detta? Dels har Vorskla försvinnande lite att förlora. De kan pusha på framåt, utan att fundera alltför mycket och väl då kunna såra ett Arsenal, där det som tidigare i turneringen också kommer roteras hejvilt, med blickarna på annat?

Arsenal brukar det vara fart och fläkt om. Fem av de sex senaste matcherna har innehållit mål åt båda håll och de har redan vissa skadebekymmer på den defensiva fronten: Konstantinos Mavropanos, Nacho Monreal, Laurent Koscielny och eventuellt Stephan Lichsteiner saknas.

Det omvända mötet slutade 4-2 till Arsenals favör. Liknande match och utfall nu? Målen bör i alla fall vara nära till hands mellan två parter som kan tänkas släppa på bromsen.

Att det blir mål åt båda håll spelas till 2,05 gånger pengarna hos Fastbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Fastbet – Spela utan konto!

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: Fastbet
Spelstopp: 18:55, torsdag 29/11
TV: 
Stream:  eurosportplayer logo dplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.