Speltips inför Wales – Ungern 19/11: Avslutning väntar

Simon Pålsson Publicerat: 19 november 2019

Wales är givna favoriter enligt spelbolagen. I den sista omgången väntar nämligen Ungern i kvalet till EM 2020.

Annons:

Det är dags för den allra sista dagen med EM-kvalfotboll från Europa och det är minsann spänning på höga nivåer på flera håll runt om på vår kontinent. Det är kanske allra mest spännande i gruppen med bland andra Wales och Ungern där det är många lag som nu slåss om att ta den andra platsen till EM 2020.

Som bekant är upplägget som sådant att två lag från varje grupp tar direktplatser till EM 2020, medan det lag som slutar trea troligen får spela playoff för att försöka nå mästerskapet. Men som bekant är det en betydligt svårare, betydligt tuffare väg att försöka ta sig dit. Att klara av det redan i kvalets första fas vore en härlig boost – var så säkra.

Som utgångsläget är i den här gruppen har Kroatien redan säkrat sin plats i mästerskapet då man har fem poäng ner till övriga lag. Ungern ligger tvåa på 12, en poäng före Wales och två före Slovakien. Med andra ord kan alla tre lagen i teorin ta sig vidare till EM 2020 som det ser ut nu.

För både Wales och Ungern gäller att ta en trepoängare i den sista omgången för att vara säkra på EM 2020. Det är alltså helt och fullt upp till dem själva att faktiskt vinna och därigenom säkra en plats. Det gör den här matchen oerhört spännande i sig.

Annons:

Press på Wales

Som utgångsläget är i truppen just nu ser det ganska lovande ut för Wales, som däremot saknar ett par spelare som hade kunnat vara aktuella för en trupp och möjligen en startelva på något håll. Tom Lawrence, Neil Taylor och Danny Ward är alla borta med diverse anledningar i sitt bagage.

Det gör att Wales kan formera en stark startelva och har sina stora stjärnor med i laget. Det är en förutsättning för att man på allvar ska kunna gå in i den här matchen som favoriter. Det finns ingen enorm bredd – det vet vi sedan tidigare.

Det är också en fördel att Ungern faktiskt saknar ett par viktiga spelare, inte minst vänsterbacken Mihaly Korhut som nu är avstängd. Vidare kommer Willi Orban, Zsolt Kalmar och Tamar Kadar inte heller att spela matchen i fråga.

Med allt det här i åtanke – samt att Wales alltså spelar på hemmaplan – känner vi att hemmalaget gäller som favoriter.

Wales vinner spelas till 1,73 gånger insatsen hos Wales.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Wales vinner
Odds: 1,73 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  20:45, tisdag 19/11
TV:  Matchen sänds inte på svensk tv.
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 
Annons: