Speltips inför Watford – Everton 24/2: Mål, mål, mål!

Spelbloggare Publicerat: 21 februari 2018

Mål, mål, mål! Det skriker vi ut inför lördagens sena Premier League-batalj – Watford mot Everton. Här har väl oddssättarna trampat lite snett?

Watford vill ta ett stort kliv mot att säkra kontraktet. Everton vill stärka deras aktier i trion bakom tabellsexan Arsenal. Tre pinnar hittas, som alltid, i potten – och det är för all del svårt att sia vart de kommer hamna.

Trots att Watford hittas på tabellens elfteplats, har de blott fyra pinnar ner till bottentrion och det röda tabellområdet. Kontraktet ser inte ut att vara i överdrivet stor fara för närvarande, men säkert sitter de i alla fall inte till, Watford – ännu.

Gällande prestationerna har det varit mycket upp och ner för deras del de senaste månaderna. På hemmaplan – starka resultat. På bortaplan – urusla. Nu är Watford tillbaka på Vicarage Road efter att ha fallit med noll mål mot två i bortamötet mot West Ham United för ett par veckor sedan.

Lagen har båda fått vila två veckor inför matchen eftersom ingendera har Europa- eller inhemskt cupspel att ta hänsyn till. Enbart Premier League på tapeten.

Precis som för Watford, är även Everton en hel del upp och ner. Likheten med hemma- och bortaspelet är slående. Om man enbart skulle titta på den statistiken, då skulle den raka ettan kunna vara ett spel som lockar till investering. Bäst odds får ni hos Bethard, 2,30, och via denna länk får ni 2 250 kronor att spela för hos dem, med bara en tusenlapp insatt.

Ytterligare en gemensam punkt är att båda parter är svårt skadeskjutna och har en hel del spelare på kanske-listan över att kunna medverka. För Watford hittas bland andra Will Hughes, Younes Kaboul, Miguel Britos samt Tom Cleverly där. För Everton – Seamus Coleman, Phil Jagielka samt Idrissa Gueye.

Galet odds

Undertecknad höjde genast på ögonbrynen vid första anblick på målmarknaden och vid lite närmare övervägande är vi än mer övertygade: här är möjligheterna för mål klart större än vad spelbolagens odds vill antyda.

På hemmaplan tenderar Watford att vara klart mer framåtlutade, kontra borta. Det avspeglas på målstatistiken såväl framåt som bakåt. Sex raka av deras senaste matcher på Vicarage Road har passerat den klassiska 2,5-mållinan. I merparten av dem med klara siffror.

Detta medan Everton rentav läcker på resande fot. Där har de fyra raka förluster, med 13 insläppta mål, och alla matcher har klivit över den nämnda mållinan.

Vi ser framför oss två lag som går för att vinna matchen, där framförallt Watford kommer sätta en offensiv prägel på det hela.

Över 2,25 mål (asian handicap) – halv förlust på spelet vid exakt två mål – är ett superklipp till oddset 1,84.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Över 2,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,84 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 18:30, lördag 14/2
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: