Speltips inför Watford – West Ham 25/2: Välbetalt spel

Spelbloggare Publicerat: 24 februari 2017

Lördagens klassiska 18:30-match spelas mellan Watford och West Ham på Vicarage Road, varifrån vi slussar in polletterna på ett mycket fint målspel.

Rent på pappret är det kanske inte den mest intressanta av matcher, eftersom båda parter är fastkedjade i det betydelselösa mittenskiktet av tabellen, Sevärd, det kan den dock bli.

Watford är placerade på trettondeplats; skrapat ihop 30 pinnar på 25 matcher. Ett klart acceptabelt facit sett till vilken kravbild det funnits på klubben. För bra för att dras in i bottenstriden, alltför tunna för att utmana om Europaplatserna.

Trots att West Ham lyckats vända på saker och ting, kunde man hoppas att de åtminstone skulle vara på en bättre plats än som tia, precis i mitten av tabellen, men den usla seriestarten satt sina spår. Laget uppträder alltjämt ojämn, från match till match samt i matcherna, och framförallt har de haft problem när nivån på allvar höjts.

Det återstår att se om Andy Carroll kan medverka här eller ej. Han strider nu en kamp mot klockan, men mycket tyder ändå på att han kommer delta. I skrivandets stund mycket oklart runt matchen; Watfords Kabasele, Amrabat och Zuñiga är osäkra för spel. Gästernas skadelista är fortsatt välfylld.

Målpolletter – in!

Det här har potential att bli en mycket underhållande match.

I egenskap av värd för matchen kommer Watford vilja pusha upp positionerna, trycka ner West Ham och jaga trean. Att lyckas är en helt annan sak. West Ham vet, trots att bara två pinnar skiljer dem åt i tabellen, att de är den bättre parten och hoppas därmed kunna ta över den där taktpinnen.

Vad landar det i? En svängig matchbild. Fram och tillbaka.

Vältajmat till matchen ser Watford också ut att ha fått fart på målskyttet. Innan 0-2-förlusten borta mot Manchester United, hade tre raka BLGM-matcher radats upp – mot Burnley, Arsenal och Bournemouth. En del fart och fläkt i matcherna.

West Ham är offensivt framåtlutade och det plan de inte sällan sviker på är defensivt. Skapades mycket och släpptes till mycket i chansväg senast, 2-2 mot West Bromwich, och likaså i 3-1-vinsten över Southampton dessförinnan. Extra sårbara är man på bortaplan där målpartajen – målen fördelade åt båda håll – bara radas upp.

Mål – åt båda håll? Ja!

BLGM – ja spelas till 1,80 x insatsen hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 18:30, lördag 25/2
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: