Speltips inför West Bromwich – Leicester 10/3: Givet spelvärde

Spelbloggare Publicerat: 9 mars 2018

Inte ett knyst talar för att Premier League-jumbon West Bromwich Albion ska kunna vända på skutan och när de agerar värd på The Hawthorns, mot ett kompetent Leicester City, är knappast ännu ett nederlag otänkbart. 

Det är becksvart för West Bromwich. Situationen helt hopplös. Inte ett knyst talar för att de skulle lyfta, kanske bortsett från att potentialen är bra mycket större än vad som faktiskt presterats.

Orsakerna? Det är förstås inte bara ta handen och peka på en enskild. Det har helt enkelt inte klickat och därutöver har man haft långtidsskador på några av de pjäser som varit tänkta att bära dem.

Nu har de förlorat sex matcher efter varandra, är toksist i tabellen och har hela åtta pinnar upp till säker mark. Det är klart, kört är det inte, men de visar inte upp någonting som tänder ljuset i tunneln.

Leicester kan fortfarande nå ut i Europa via en sjundeplats och för närvarande har de en plats samt tre pinnar dit, till Burnley. Gillar deras chanser framöver, absolut. Kvalitéerna finns och spelartruppen är väl sammansvetsad. Det finns en idé i spelet och de sviker sällan stort.

På tal om dessa skadebekymmer för WBA. Här saknas Nacer Chadli, Daniel Sturridge, Hal Robson-Kanu och James Morrison. Gareth Barry står som tveksam. Gästerna saknar ”bara” Daniel Amartey medan Shinji Okazaki i alla fall ser redo ut för en bänkplats.

Urusel form i WBA

Hemmaplan, visst. Det är en fördel. Men varför skulle det vända för West Bromwich här? Oavsett var de varit, inför hemmapubliken på The Hawthorns eller på resande fot, har det varit ren och skär katastrof. Det är knappast så att de haft något mardrömsschema under denna perioden heller.

Leicester kommer hit med revanschlusta, efter två hemmakryss mot Stoke City och AFC Bournemouth. Besvikelser! Treorna har tickat in för sällan på sistone, men det å andra sidan blivit få förluster och det har funnits en del positiva indikationer. I siffror: bara två torskar på de 12 senaste matcherna.

Med WBA:s skadebekymmer och urusla form, här ska de ses med hyfsat liten chans. Spelvärdet på Leicester!

Vi plockar Leicester +0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid oavgjort – till 1,83x hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få en unik bonus: 200% extra upp till 1 000 kr!

Speltips:

Speltips: Leicester +0 mål (asian handicap)
Odds: 1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (Unik: 200% extra upp till 1 000 kronor!)
Spelstopp: 16:00, lördag 10/3
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: