Speltips inför West Bromwich – Newcastle 3/3: FA-cupen

Simon Pålsson Publicerat: 3 mars 2020

Newcastle United har chansen att ta sig vidare till nästa omgång i FA-cupen när man nu möter West Bromwich Albion på bortaplan den 3 mars 2020.

  Spela på under 2,5 mål till 1,75!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är åter dags för veckoomgång i den engelska fotbollen, och denna veckan är det cupmatcher från anrika FA-cupen som gäller. Det här ska sägas vara en turnering som kanske tappat lite i dignitet, och vi vågar egentligen inte lova hur motiverade spelarna i de båda lagen är.

West Bromwich kommer hur som helst från en division under, och ska nu möta Newcastle från Premier League. Det i sig gör att favoritskapet viktar lite åt bortalagets favör, även fall hemmaplansfördelen jämnar ut det hela.

Det är inte lätt att veta precis hur lagen står mot varandra, men låt oss konstatera att båda lagen har lite annat att fokusera på också. Det går inte bara att gå all-in på det här cupmötet och strunta i resten.

West Bromwich har med det sagt fin form, och hade sex vinster på sina sju senaste matcher inför förlusten mot Wigan i helgen. Newcastle å sin sida har bara förlorat två av sina elva senaste. Det är bra siffror i båda läger.
Annons:

Speltips i FA-cupen

En viktig sak att ha med sig inför den är matchen är att det är FA-cupen och det är en turnering som framför allt tappat lite i status sista åren, och det innebär bland annat att det inte är helt lätt att veta exakt på vilket allvar olika lag tar turneringen. I det här skedet är det dock lite skarpare, och det borde rimligen ses som en god chans för båda lagen att ta en titel i år.

Men det kryllar av avbräck i båda lagen, och i hemmalaget får man klara sig utan både Romaine Sawyers och Callum Robinson som av lika skäl är avstängda. Vid sidan om dessa båda spelare är Nathan Ferguson och Grady Diangana skadade. Ahmed Hegazi kan också läggas till.

Än värre är de thos bortalaget som saknar tunga spelare som Andy Carroll, Paul Dummett, Javier Manquillo, Yoshinoro Muto, Eiml Krafth och Ciaran Clark. Christian Atsu väntas inte heller spela.

Med alla dessa spelare borta tror vi på en tätare historia. Under 2,5 mål spelas till 1,75 gånger krämen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos det fräscha spelbolaget Coolbet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 2,5 mål
Odds:  1,75
Bolag:  Coolbet
Spelstopp:  21:00, tisdag 3/3
TV:  dplay logo
Stream:  eurosportplayer logo

 

Annons:


Annons: