Speltips inför West Bromwich – Watford 30/9: Något stort favoritskap

Spelbloggare Publicerat: 27 september 2017

Formen är den stora skillnaden när West Bromwich och Watford ställs mot varandra på The Hawthorns. Har värdskapet fått axla ett för stort favoritskap inför matchen?

Två starka 1-0-vinster har följts upp av fyra raka matcher utan seger, utan att ha haft ett i närheten av övermäktigt spelschema. West Bromwich har potential, det vet vi om, men känns inte superheta för närvarande. Förra veckan förlorades bortamötet mot Arsenal med 0-2, men där kanske inte speciellt mycket mer kan krävas.

På tiden att studsa tillbaka nu, WBA? Åtta pinnar på sex matcher är dock inte fy skam…

Watford är ett stort utropstecken och har faktiskt krupit upp till sjätteplatsen i tabellen. Enda förlusten, som också var en brutal sådan, kom med tennissiffrorna 0-6 mot Manchester City och efter den trodde många att ”The Hornets” skulle tas ner på jorden, men istället blev det en uddamålstrea när Swansea besöktes. Gott om självförtroende i truppen…

Skador har stört Watford under seriestarten och så är fortfarande fallet, inte minst i försvarslinjen. Spelare som Sebastian Prödl, Younes Kaboul och Craig Cathcart står utanför truppen. WBA:s Oliver Burke och Nacer Chadil ska testas närmare avspark.

Fortsatt leverans från Watford

Givetvis finns det kapacitet i West Bromwich – mer än i Watford? – men när fem raka matcher utan vinst, varav en i cupen, radats upp är det på sin plats att titta åt andra hållet för spelvärde, särskilt så formstarka som Watford ser ut.

Stabiliteten, bortsett från den där stortorsken mot City, har utmärkt Watford under året och det är på ett imponerande sätt de kraftsamlat. Redan efter 3-3-premiären mot Liverpool fanns vissa tankar på att den här seriestarten skulle kunna bli mycket intressant.

Sinom tid bör verkligheten möjligen komma ifatt, men det är knappast skrivet i sten att det blir redan nu. Tycker att Watford gett ett så pass bra intryck att de kan rida vidare på den här vågen en längre stund.

Favoritskapet ska vara West Browichs, i egenskap av hemmalag, men kanske inte riktigt såhär stort. Värdet på Watford?

Därför spelas Watford med +0,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid oavgjort – till finfina 1,96 gånger det investerade kapitalet hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LoeVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Watford +0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,96 (Jämför alla odds)
Bolag: LeoVegas (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00, lördag 30/9
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: