Speltips inför West Ham – Leicester 18/3: Här kan det bli underhållande

Spelbloggare Publicerat: 15 mars 2017

Det finns väl inte så mycket att diskutera? Spelvärdet finns där! Fokus är på matchen mellan West Ham och Leicester City, och specifikt – målmarknaden.

Leicester är tillbaka! Pånyttfödda och det lyser på spelarna som om det vore förra året. Allt detta sedan Claudio Ranieri lämnade den bara för ett par, tre veckor sedan sjunkande skutan.

Tre raka vinster har det blivit; först över Liverpool, sedan över Hull, 3-1 i båda, och i veckan lyckades man skrälla bort Sevilla ur Champions League efter 2-0 hemma och är således klara för kvartsfinal i Champions League. Vem kunde tro det?

Glömmas bort ska dock inte bottenstriden i Premier League. Trots lyftet har man bara tre pinnar – förvisso med en match mer spelad och flera konkurrenter emellan – ner till det helröda tabellområdet och Hull City.

West Ham cirkulerar runt i mittenskiktet av tabellen, är nu på elfteplatsen. Kontraktet är säkrat sedan en bra tid tillbaka och Europaplatserna utom räckhåll. Finns därmed bara enskilda platser uppåt eller neråt att spela om. Litet minimål att nå upp på den övre tabellhalvan? Där är ändå där de hör hemma, menar undertecknad…

Det mesta talar för – mål

Full rulle åt båda håll? Det är i alla fall vad jag räknar med. Målen är nära till hands…

West Ham föll med 2-3 borta mot Bournemouth senast och den stora orsaken till det kan förklaras i att man blev alltför offensiva. Saknades balans på så vis. Laget har deras främsta kvalitéer i offensiven och spelar kanske ännu lite mer avslappnat och framåtlutat till följd av den rådande situationen i tabellen.

Här kommer ett pånyttfött Leicester med självförtroendet i topp på besök. Den stora ångestmatchen i veckan, vilken alltså slutade i succé, är över och nu kan man slappna av lite. Tror det blir så – att de spelar ut lite mer.

Mycket talar också för att de här lagtyperna tillsammans öppnar för en svängig matchbild. Leicester trivs med att luta sig tillbaka i positionerna och ställa om effektivt medan West Ham vill ha possession, slarvar en del och förmår att bli lite väl framåtlutade i positionerna. Som bäddat för ett målpartaj?

Åtta av West Hams nio senaste matcher har klivit över 2,5-målslinan medan tre av de fyra senaste gjort detsamma för Leicester.

Bet365 erbjuder oss hela 1,86 x insatsen för att det ska bli minst tre baljor i matchen och det är alldeles för högt för att inte klippa till. Spelgräns – runt 15-20 punkter neråt.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,86 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00, lördag 18/3
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: