Speltips inför West Ham – Liverpool 4/2: Två lag ur form, men en storfavorit

Spelbloggare Publicerat: 4 februari 2019

Det är på tiden att det lossnar för serieledande Liverpool och när de besöker West Ham, som helt tycks sakna kraft, United på London Stadium. Proppen ur och en bortatrea?

Annons:

En ny vecka tar vid och först ut i händelsernas centrum från Premier League är alltså West Ham och Liverpool, som båda är i stort behov av tillskott i poängkolumnen. Knappa in Viasat Premium eller Viaplay 21:00, men först – ta chansen att fylla på spelkassan och av vårt speltips!

Efter den så imponerande derbyskalpen mot Arsenal, har West Ham fallit ihop platt och fått deras aktier rejält försvagade i Premier League-tabellen, liksom att FA-cupen åkts ur – mot League One-jumbon AFC Wimbledon.  Och allra senast? 0-3 i baken borta mot Wolverhampton Wanderers.

Situationen påminner å ena sidan lite smått om den i Liverpool, men är å andra sidan vitt skild. De har tappat viss framfart och hemma på Anfield blev det bara 1-1 när Leicester City stod för motståndet i mitten av förra veckan och prestationerna innan pekar åt samma håll.

Däremot står Liverpool fortsatt starkt och det i synnerhet sedan Manchester City, den främsta och kanske enda konkurrenten i kampen om titeln, och avståndet ner till desamma är på fem pinnar.

Passande och vältajmad match för Liverpool

Virgil van Dijk och Georginio Wijnaldum har stått som osäkra under veckan, men stärkande besked har släppts och de båda kommer medverka i matchen. Enorma skillnader. Särskilt van Dijk är en pjäs som håller ihop hela laget. Nu saknas bara Alex Oxlade-Chamberlain, Joe Gomez samt Trent Alexander-Arnold.

Känslan är att det här är en match som kommer vältajmat för Liverpool, som knappast imponerat på sistone – ett West Ham som är i en djup svacka.

Det är inte bara så att West Ham förlorat tre raka matcher, utan alla med större siffror än uddamålet och då har de det varit matcher som de på förhand setts med hyfsade chanser i. Rentav urusla insatser.

Skadeproblem, som stört West Ham under hela säsongen, har såklart en del i att det inte lyfter. Upp emot nio spelare riskerar missa matchen, däribland stjärnspetsen Marko Arnautovic, Jack Wilshere och förstakeepern Lukasz Fabianski.

Spelet, då? Liverpool -1,25 mål (asian handicap) – halva insatsen tillbaka om de ”bara” vinner med uddamålet – till oddset 1,82 hos Paf.

Annons:
  Rygga spelet hos Paf – Få 100 kr omsättningsfri bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Liverpool -1,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,82 (Jämför alla odds)
Bolag: Paf
Spelstopp: 21:00, måndag 4/2
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.