Speltips inför West Ham – Liverpool 4/11: Målspel från kvällsmatchen

Simon Pålsson Publicerat: 2 november 2017

Målen hamnar i fokus inför matchen mellan West Ham och Liverpool i Premier League. Det här är en match som borde bli en mycket öppen historia med chanser åt båda håll.

Det är en riktig smällkaramell som avslutar den här Premier League-lördagen. I den engelska huvudstaden ska vi få avnjuta matchen mellan West Ham och Liverpool.

Det här är två lag som har en tydlig tendens att spela målrika matcher – inte minst mot andra storlag. Bara de senaste veckorna har vi exempelvis fått se West Ham både vinna och förlora mot Tottenham med 3-2. Det säger en del.

Fortsatt är lagets prestationer lite väl ojämna och det går inte riktigt att placera West Ham. I sina bästa stunder är det helt klart ett lag för platserna precis bakom topplagen, men i andra hör de hemma på nedre halvan.

Liverpool har liknande problem, men spelar fortsatt en fotboll som bjuder på öppna spjäll bakåt och fantastisk fart framåt. Mål ligger så gott som alltid i luften.

Båda lagen kommer att göra mål

Hemmalaget har en ganska tung skadelista att ta i beaktande, inte minst på defensiva positioner. Pablo Zabaleta är avstängd och kommer inte till spel, medan José Fonte och Winstone Reid är högst osäkra. Sedan tidigare är även James Collins ett defensivt avbräck. Sam Byram och Michail Antonio är fortsatt indisponibla.

Liverpool vill inte vara mycket sämre. Här kryllar det också av skador. Dessvräre är Philippe Coutinho åter på skadelistan, medan Sadio Mané är tillbaka i träning men inte redo för att starta. Georginio Wijnaldum och Dejan Lovren kommer att testas på matchdagen, men Adam Lallana, Adam Bogdan, Nathaniel Clyne och Danny Ward är borta sedan tidigare.

Vårt spel blir hur som helst båda lagen göra mål. Det här är två lag som tänker gå för segern, vilket kommer att öppna upp matchbilden ordentligt. Spelet synas till 1,75 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,75 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp:  18:30, lördag 4/11
TV:   viasatpremium logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: