Speltips inför West Ham – Manchester City 29/4: Vi vill ha – mål, mål, mål!

Spelbloggare Publicerat: 29 april 2018

Med siktet på det tresiffriga poängstrecket är det som Manchester City-spelarna och -ledarna tar deras pick och pack till London Stadium, var ett svajigt West Ham väntar. Sannolikheten är överhängande att det blir proppen ur på målfronten här, varpå valet av spel blir alldeles uppenbart.

När Manchester City är i farten, då finns det alltid anledning att skruva upp förväntningarna. Vi låter siffrorna tala sitt klara språk: 34 matcher och 90 pinnar med en målskillnad om 98-25. Det är 18 fler mål än Liverpool, som står på näst flest, och faktiskt också minst insläppta. Med tanke på den så offensiva spelfilosofin blir det extra imponerande.

Titeln har i praktiken varit säkrad i flera månader tillbaka och i teorin ett par veckor. Siktet är nu på att passera 100-poängsstrecket, vilket skulle kräva minst tre vinster och ett kryss på de avslutande matcherna.

Många har väntat på West Hams lyft stora lyft, men det har uteblivit och de får istället vara tillfredsställda över att kontraktet, med absolut största säkerhet, kommer säkras. Resultaten under David Moyes har förbättrats, utan att nå önskad standard. Offensivt har de en namnstark offensiv i spelare som Marko Arnatovic, Andy Carroll och ”Chicharito”. Där har det funnits mer att hämta.

Siktet på 100-poängstrecket

Efter årets absolut djupaste svacka, med de dubbla CL-förlusterna mot Liverpool och derbytorsken mot Manchester United, har Manchester City hittat tillbaka på rätt spår. Senast krossades Swansea City med fem mål mot noll och dessförinnan värjdes Tottenham undan med 3-1 – en match där titeln säkrades.

Därmed är risken stor för West Ham att hamna i kläm, i takt med att maskineriet börjat snurra på för City. Addera också att ”The Hammers” kommer från en 1-4-förlust mot Arsenal.

Offensivt har vi dock respekt för West Ham, vilket också deras målsnitt i relation till bottenkonkurrenterna visar att de förtjänar.

Skadorna på Pedro Obiang, Winston Reid, Sam Byram, Michail Antonio, Joe Hart och eventuellt James Collins tunnar också ut West Ham. Mycket defensiva kvalitéer som försvinner.

City har faktiskt släppt in en hel del mål på sistone och de har sex raka matcher som innehållit minst tre mål, varav fyra passerat 3,5-målslinan. West Ham har fyra av deras sex senaste över 2,5 strutar.

Ett avslappnat City med siktet på 100-strecket – ja, här skriker det målfest!

Över 3,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid tre mål – köper vi till 1,85x hos Betser.

  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kr omsättningsfri bonus!

Speltips:

Speltips: Över 3,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Betser (100 kronor omsättningsfri bonus!)
Spelstopp: 15:15, söndag 29/4
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.