Speltips inför Wolverhampton – Liverpool 21/12: Skållhet fredagsfajt

Spelbloggare Publicerat: 20 december 2018

Ett Wolverhampton i form på Molineux Stadium – en hård nöt att knäcka för serieledande Liverpool? Så kan det mycket väl vara och värdet finns på skrällspelen.

Annons:

Den djupa dippen över sena hösten och in i vintertid är av allt att döma över för ”Wolves”, som först värjde undan Chelsea på Molineux Stadium och därefter vunnit ytterligare två matcher efter varandra.

Och snabb har resan uppåt i tabellen varit – nu är de placerade på sjundeplatsen och med känn på Europaditona. Med tanke på vilka höjdar, och faktiskt det spelarmaterial som finns, ska Wolverhampton ha en bra chans att hamna i topp sex. Åtminstone hyfsad, konkurrensen är trots allt hård.

Liverpool har efter månader av att jaga Manchester City, blivit herre på täppan och det med pinnen ner till desamma. Titelracet ser ut att komma handla om just dem. De verkar ha en annan växel än de andra toppkonkurrenterna. En annan kontinuitet och högre höjder.

Det är med bästa möjliga form som Liverpool kommer till spel; fem raka vinster och förutom förstaplatsen i Premier League, även vara slutspelsklara för Champions League. Senast att städas undan var Manchester United på Old Trafford – ett resultat som fick det att rinna över för ”De röda djävlarna”; nu är José Mourinho out.

Plusspel på ”Wolves”

Ett av de tuffaste möjliga motstånden, men att räkna ut ”Wolves” har visats ödesdigert förut. Se exempelvis bara på hemmamötet mot Chelsea häromveckan – en briljant insats och en 2-1-vinst. Bara att höja på hatten och nu är alltså tre raka matcher vunna.

Liverpool är fantastiskt starka, såväl offensivt som defensivt och ska räknas som favoriter. Där är vi helt ense med spelbolagen och dess oddssättare.

Men vi är åtminstone inne på att de kommer behöva kämpa för en eventuell trea, vilket det är allt annat än skrivet i sten att det blir. Wolverhampton underskattas inte sällan och är utan tvekan det här.

Gästernas frånvarolista pryds av Alex Oxlade-Chamberlain, Joseph Gomez, Joel Matip, Trent Alexander-Arnold medan James Milner är tveksam. ”Wolves” har enbart Diogo Jota indisponibel.

Wolverhampton spelar med +1,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid uddamålsförlust – till 1,72x hos LeoVegas.

Annons:
  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 2 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Wolverhampton +1,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,72 (Jämför alla odds)
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 21:00, fredag 21/12
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.