Speltips inför Wolverhampton – Manchester United 2/4: Dagens bästa bettingtips

Spelbloggare Publicerat: 2 april 2019

Vad finns överhuvudtaget att diskutera här? Wolverhampton Wanderers bör betraktas med bra mycket större chans att skrälla till det när de tar emot Manchester United på Molineaux Stadium.

Annons:

Premier League-fotboll mitt i veckan – ja, bättre än så blir det inte! Tisdagens huvudmatch är det fokus på här och nu med start 20:45, visad på Viasat Premium samt Viaplay. Håll i hatten! Ett höjdarmöte.

Wolverhampton står fortfarande kvar på den ärofyllda sjundeplatsen, men kom tillbaka efter uppehållet med en fatal besvikelse; förlorade med 0-2 när Burnley, som i deras tur slåss för nytt kontrakt, besöktes. En plattinsats där man hamnade i uppförsbacke redan två minuter in i händelserna, dessutom via ett självmål.

Men nu är det bara att hoppa upp på hästen på nytt. ”Wolves” har stora kvalitéer och på deras höjder, i synnerhet på hemmaplan, har de lyckats ställa till det för flera toppmotstånd. Den färskaste av insatser av den karaktären var faktiskt när de i FA-cupen mötte just Manchester United och vann med två mål mot ett.

Manchester United kom tillbaka efter uppehållet med en ny, färsk trea när Watford kom på besök till Old Trafford. Prestationen var väl inte mycket att hurra för, men Anthony Martial samt Marcus Rashfords mål räckte till en vinst och därmed är deras plats i Champions League-skiktet behållen.

”Utom allt förstånd”

Det är utom allt förstånd att Manchester United, på bortaplan och mot ett så pass kompetent motstånd, betraktas som så pass stora favoriter på förhand. Faktum är att de hos flera bookies är nere och snuddar på siffror runt dubbla insatsen.

Insatsen som Manchester United stod för mot Watford senast ger knappast mersmak och det var med visst flyt som de kom undan med en trea. Skadelistan är utöver det välfylld; prydd av Alexis Sánchez, Antonio Valencia, Matteo Darmian, Eric Bailly och eventuellt Anthony Martial.

Wolverhampton måste även de steppa upp från insatsen sist, men kan åtminstone luta sig tillbaka på hur solida de under hela kalenderåret sett ut under kalenderåret 2019; 6/7 senaste matcherna vunna och övrig med utfallet oavgjort. Under denna period har de ställts mot Liverpool, West Ham United, Leicester City och Manchester United.

För att siffrorna, i vårt tycke, skulle hamna mer rättvisande utifrån de verkliga förutsättningarna skulle åtminstone 25-30 punkter flyttas över från den raka ettan till övriga tecken.

Bethard ställer ut oddset 1,89 för att Wolverhampton ska undvika att förlora matchen och det blir vårt speltips inför vad som komma skall på Molineaux Stadium.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 500 kronor helt omsättningsfritt!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Wolverhampton +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,89 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:45, tisdag 2/4
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.