Speltips inför Wolverhampton – Tottenham 3/11: Kvällsmatch i Premier League

Spelbloggare Publicerat: 3 november 2018

Det spelas kvällsfotboll i Premier League, mellan Wolverhampton Wanderers och Tottenham Hotspur, så sent som vid 20:45. Givetvis presenterar Spelbloggare ett rykande hett speltips inför vad som komma skall…

Annons:

Att Wolverhampton stabilt kommer etableras i Premier League, från att med briljans ha studsat upp från Championship, är en självklarhet. Spelarmaterialet är helt enkelt så pass bra, kanske till och med för att bli en del av den övre halvan. På så sätt en helt unik nykomling.

Lite upp och ner har det emellertid varit och efter en närmast prickfri period från september in i oktober månad, har det nu blivit två förluster efter varandra – mot Watford samt Brighton & Hove Albion. Matcher som ”Wolves” också blivit nollade i. Blir det tillbaka på rätt spår nu, eller fortsatt nedåt?

Tottenham är, om det ens ska bli på tal om en titelstrid, pressade att vinna matchen. Toppkonkurrenterna är helt enkelt så pass stabila att det inte finns utrymme att tappa i matcher som denna och när avståndet till toppen är på fem pinnar från den femteplats som placeras på.

Efter först 2-2-krysset mot PSV i Champions League och därefter förlusten när serieledande Manchester City besökte dem, kom ”Spurs” tillbaka på vinnarspåret i samband med veckans bortaderby mot West Ham United i Ligacupen – trots tätt spelschema och stor rotation. 3-1 skrevs vinstsiffrorna, i en match där spelare som Dele Alli och inte minst Christian Eriksen var tillbaka i spel.

Medan Wolverhampton har hela truppen fit for fight, saknar Tottenham Vincent Janssen, Jan Vertonghen och eventuellt duon bestående av Danny Rose samt Eric Dier. En truppsituation som lättats upp rejält under veckorna.

Dipp i ”Wolves”

Tottenham har haft och har vidare ett extremt tätt spelschema med serie-, cup- och Champions League-fotboll. Det talar såklart emot dem, men å andra sidan har flera spelare kommit tillbaka från skadeuppehåll och bredden finns där. Här väntas en ordinarie, eller åtminstone snudd på, startelva ställas ut.

Att ”Wolves” borta på Molineaux Stadium är en tuff match råder inte minsta tvekan om, men motståndarna har hamnat i en liten dipp och stått för två totala plattmatcher efter varandra. Förluster och nollade mot Watford, hemma, samt Brighton, borta.

Detta medan ”Spurs” hittade helt rätt i veckans derby och där Christian Eriksen omedelbart visade vilken enorm inverkan han har på sitt lag. Briljant spelare. En länk mellan mittfält och anfall av världsklass.

Ger Tottenham bra chanser i matchen, men ser det som mest logiskt att åtminstone halvförsäkra oss och spelar därför dem med -0,25 mål (asian handicap) till en bit över dubbla insatsen. Då får vi halva insatsen tillbaka om det blir delad pott i matchen.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Sätt in 500, spela för 1 500 kronor!

Annons:

Speltips:

Speltips: Tottenham -0,25 mål (asian handicap)
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:45, lördag 3/11
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.