Speltips, Inter – Fiorentina 28/11: Målspelet betalar i överkant

Spelbloggare Publicerat: 27 november 2016

Två av de större besvikelserna i italienska Serie A drabbar samman under måndagskvällen. Var hamnar poängen – hos Inter eller Fiorentina? Spelbloggare har hittat ett suveränt speltips inför matchen…

Kniven mot strupen? Det är kanske att ta i, men nu handlar det om att spela hem pinnarna – om man inte ska bli ifrånkörda från konkurrenterna om tabellplatserna som leder ut i Europa.

Nummer nio mot nummer åtta är i tabellen, men då är situationen klart bättre för Fiorentina, som inte bara har ett försprång på två pinnar – utan även spelat en match mindre. Så, med andra ord är det lite större kris i Inter.

Tveksamheter runt formen för båda parter också, med förluster i Europa League senast. Fiorentina föll, helt oväntat, med 2-3 hemma mot PAOK medan Inter till och med är ute ur turneringen efter att ha förlorat med exakt samma siffror, mot Hapoel Be’er Sheva. Vad hände där?

Målspelet suttit i 6/8 senaste

Givetvis en sak att spela i serien och en annan i Europa League med motivationsfaktorn och rotationen som hör till.

Men att släppa in tre mål mot motståndare av den kalibern som både Inter och Fiorentina ställdes mot oroar förstås. Hos Inter har vi kunnat se tendenserna en tid tillbaka; defensiven är oerhört svajig.

Nu är Inter pressade att hämta hem tre pinnar och lär starta jakten från minut ett. Lätt att bli sårade av en så kapabel och vass motståndare som Fiorentina när positionerna pushas uppåt. Kan säkert påminna om derbyt mot Milan förra veckan, där man trots klart mer boll släppte in två mål och således bara fick oavgjort. Å andra sidan en bra offensiv prestation – det skapades massor!

Mål var det, ja.

Sex av de åtta senaste inbördes mötena har innehållit mål åt båda håll. Repris nu?

BLGM – ja spelas till 1,80 x insatsen hos Bethard, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos här! Spelvärde hittas närmare tio punkter neråt, där de flesta andra bookies cirkulerar.

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, måndag 28/11
TV:  viasatpremium logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: