Speltips, Inter – Frosinone 22/11: Vi dubblar polletterna

Spelbloggare Publicerat: 22 november 2015

Toppen mot botten i italienska Serie A. Tabelltvåan Inter tar emot tredjejumbon Frosinone på anrika San Siro – en match där värden sannolikt lämnar planen som vinnare, men med hur stora siffror?

Hur Inter kan hittas på andraplatsen i serien, med sämre målskillnad än ettan Fiorentina, är svårt att förstå – inte för att truppen saknar slagkraft, utan med tanke på vad som presterats ute på planerna. Man har inte varit i närheten av lika dominanta i sina matcher som exempelvis toppkonkurrenterna Fiorentina, Roma och Napoli.

Bara det faktum att alla åtta vinsterna som plockats i seriespelet varit med uddamålet är häpnadsväckande, men det tyder också på en stor styrka: att man förmår att dra det längsta strået i jämna matcher.

Frosinone visste vi skulle få det svårt i den italienska förstadivisionen – spelarresurserna och de ekonomiska dito är kraftigt begränsade och man kommer få fajtas in i det sista för att eventuellt fixa kontraktet. För tillfället är man placerade på det helröda tabellområdet som tredjejumbo, men upp till säker mark skiljer bara en pinne.

8/9 vinster slutat 1-0

Formen får ändå ses som bra för Frosinone med två vinster i formraden, de fem senaste matcherna inräknade. Man faller sällan ihop totalt och brukar kunna hålla hyfsat jämnt strå med de bättre seriekonkurrenterna – bara en av de sju förlusterna har varit med fler än två baljor och det har blivit max tre mål i alla dessa.

Här är prioritet ett att hålla lakanet tätt. Det är den chansen man har att inte förlora mot en klart bättre motståndare och dessutom saknas lagets bästa målskytt i Federico Dionisi, avstängd. Inte jättetroligt att man hamnar i målprotokollet.

Defensiven är Inters i särklass starkaste sida; åtta av nio vinster under spelåret har kommit med 1-0 och det blivit max tre mål i alla. Man är inte de som kör över sina motståndare med andra ord.

Att Inter vinner känns rätt klart på förhand. Att det blir målsnålt likaså.

Därför synas – kombinationsspelet Inter vinner och under 3,5 mål till dubbelt betalt hos Betsson.

Speltips:

Speltips: Inter vinner & under 3,5 mål
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsson (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, söndag 22/11
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Inter 1,22 williamhill logo
Oavgjort 6,75 mybet logo
Frosinone 17,50 betsson logo
Över 2,5 mål 1,62 bwin logo
Under 2,5 mål 2,60 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: