Speltips, Inter – Juventus 18/10: Derby D’Italia!

Spelbloggare Publicerat: 17 oktober 2015

Derby D’Italia! Tvåan Inter mot mästarna Juventus, som precis innan uppehållet verkade hitta tillbaka efter en djup svacka. Vi har plockat ut en vinnare, men försäkrar oss. 

Totalt antiklimax. Juventus var, i vanlig ordning, presenterade som storfavoriter att vinna italienska Serie A för femte året i följd – men så illa som man startade är titeln en bra bit borta. Förlusterna och kryssen avverkade varandra och under en period var man nere och lutade mot den absoluta botten.

Men det verkar i alla fall träda fram en ljusglimt borta i tunneln. De började uppträda som vi fått se förut strax innan uppehållet; var stabilare och fick fart på anfallsfotbollen. 2-0-vinst över Sevilla i CL och 3-1 mot Bologna som avslut.

Direkt omvänd formkurva för Inter, även om man inte fallit så djupt som Juventus öppnade. Inledde med fem raka uddamålsvinster – utan att imponera fullt ut – och toppade serien med det. Sedan kom smällen; 1-4 hemma mot Fiorentina och nu senast fick man ”bara” 1-1 borta mot Sampdoria.

Juventus våra favoriter

Odiskutabelt att Inters stora skörd varit större än vad som varit rättvist till hur merparten av matchbilderna sett ut. Tror inte att man kommer vara med uppe och fajtas om scudetton när vi är vid de avslutande matcherna av spelåret. En Europabiljett däremot, ja, kanske.

Juventus kommer, förstås, bara studsa uppåt, uppåt och uppåt med tiden. Blir svårt att hämta in titeln efter den här mardrömsstarten, men säkert är i alla fall att det ska skilja ett snäpp mellan dessa två.

Handlar också mycket om det mentala i derbyn med karaktär som i detta. Inter avslutade illa, Juventus bra – formkurvorna pekar åt helt olika håll. Resultaten i de sex senaste inbördesmötena är också tre vinster för Juventus och tre kryss, om vi bara räknar in 90 minuter.

Lite osäkert runt Morata och Mandzukic för Juventus, men mycket tyder på att de ändå ska kunna medverka här. Såvida en finns med ska det inte heller vara något jätteproblem på tal.

Oddssättarna menar att det här ska vara fifty-fifty – Juventus bör vara favoriter i min bok. 1,97x för tvåan med försäkringen att få pengarna tillbaka vid oavgjort är acceptabelt och jag finner värde tre-fyra punkter neråt.

Spela att Juve vinner till 8,0 istället för 2,5

728x90_AFF_SB_InterMilan_v_Juventus_Swedish

Nya kunder hos Paddy Power kan spela att Juventus vinner matchen till hela 8,0 istället för 2,5. Klicka här för att läsa mer och ta del av kampanjen.

Speltips:

Speltips: Juventus draw no bet
Odds: 1,97 (Jämför alla odds)
Bolag: Redbet (2 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, söndag 18/10
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo bet365tv logo Regler och villkor gäller. unibettv logo

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Inter 2,80 bwin logo
Oavgjort 3,20 betrally logo
Juventus 2,82 redbet logo
Över 2,5 mål 2,22 redbet logo
Under 2,5 mål 1,75 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: