Speltips, Inter – Juventus 2/3: Avslagen cupretur

Spelbloggare Publicerat: 2 mars 2016

Coppa Italia-semifinalen mellan ärkerivalerna Inter och Juventus är redan avgjord. Rotation är att vänta från båda håll, men matchen är ändå av betydelse och vi väljer sida.

Ännu ett Derby D’Italia. Ett kanske inte lika hett som det annars skulle kunna vara i och med att Juventus vann det första mötet med hela 3-0 och att det är som avgjort redan. Det visar på den stora klasskillnaden som råder – inte en enda av de nio senaste inbördes matcherna har Inter vunnit inom 90 minuter.

Juventus är i fenomenal form och har klivit upp på förstaplatsen i Serie A – vunnit 16 av de 17 senaste seriematcherna, medan övrig slutade oavgjort. Inter å andra sidan; de har tappat det mesta efter deras superstart på spelåret och sjunkit ner till en blek femteplats i serien – men är de bättre än så?

Trots rotation – Juventus ska vara favoriter

Vi har haft enorm lycka på spelfronten mellan dessa ärkerivaler under säsongen. I det första cupmötet, det omvända, prickade båda speltipsen – Juventus vinner och över 5,5 kort – till 1,73 respektive 1,88x. Även när de möttes i serien förra veckan sattes den raka Juventusvinsten till 1,60x.

Vi hoppas kunna fortsätta likadant och håller oss på samma spår.

Viss rotation väntas från såväl Inter som Juventus, men det är ändå starka startelvor som kommer ställas ut – det är trots allt ett derby och viss heder finns att upprätthålla. Som det verkar är det Juventus som ska röra runt mest i startelvan, men de har också större bredd och således möjligheten till det.

Därtill har Inter försvarsspelaren Jeison Murillo avstängd – ett betydande avbräck.

Om Inter inte kommer ut rätt direkt, får en tidig ledningsbalja, finns risken att luften lämnar spelarna helt och hållet, vilket öppnar upp för ett Juventus med stort självförtroende och som sitter i en bekväm sits.

Juventus spelas till 1,90x med försäkringen att vi får pengarna tillbaka vid oavgjort.

Speltips:

Speltips: Juventus draw no bet
Odds: 1,90 (Jämför alla odds)
Bolag: Mybet (Unik: 1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, onsdag 2/3
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  bet365tv logo Regler och villkor gäller. unibettv logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Inter 2,80 betway logo
Oavgjort 3,30 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Juventus 2,70 mybet logo
Över 2,5 mål 2,35 expekt logo
Under 2,5 mål 1,66 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: