Speltips Inter – Juventus 26/4: Coppa Italia

Martin Efvergren Publicerat: 26 april 2023

Ställningen är 1-1 inför returen av rivalmöten mellan Inter och Juventus i semifinalen av Coppa Italia. Matchen spelas onsdag den 26 april 2023 med avspark kl 21:00.

Inter – Juventus

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Inter har inte lyckats leva upp till de högt ställda förväntningarna i Serie A, men i cuperna har Simone Inzaghis manskap levererat. Nu har man chansen att kvalificera sig för final i Coppa Italia och snart stundar en mäktig semifinaldrabbning mot AC Milan i Champions League.

I ligaspelet har det som sagt gått desto tyngre. Inför söndagens bortamöte mot Empoli hade man gått fem raka ligamatcher utan seger. I sin senaste hemmamatch föll man med 1-0 mot Monza och dessförinnan spelade man 1-1 borta mot Salernitana.

I Empoli kunde man så bryta den negativa sviten efter att Romelu Lukaku gjort två av målen i segermatchen med 3-0. Belgaren är dock, precis som målvakten Handanovic, avstängd i den här semifinalreturen sedan båda blivit utvisade i slutskedet av det första mötet i Turin.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Tät tillställning

Det har varit en stökig säsong för Juventus och det sista ordet är säkerligen inte sagt vad gäller deras poängavdrag i ligaspelet. Som det ser ut nu ligger man hursomhelst på en tredje plats i Serie A, men ungefär samtidigt som man fick tillbaka sina avdragna poäng har man också börjat förlora matcher igen.

I söndags åkte man på en tung förlust i toppmötet hemma mot Napoli. Detta sedan gästerna gjort matchens enda mål på tilläggstid. Därmed har man förlorat sina tre senaste ligamatcher.

Rivalerna Juventus och Inter möttes med tätt mellanrum i båda ligan och cupen och stämningen är rätt infekterad inför den här returen i Coppa Italia. Juve vann först ligamatchen med 1-0 i Milano och två veckor senare såg man ut att vinna med samma siffror igen i cupen i Turin. Cuadrado gjorde då 1-0 i den 83:e, men Lukaku kunde kvittera på straff på tilläggstid. Båda dessa målgörare blev strax därefter utvisade.

Förutsättningarna är nu jämna och vi kan nog räkna med att det här kommer att bli en het tillställning. Inter gäller emellertid som favoriter till ett odds omkring 2.02 gånger insatsen.

Som jag ser det är utgången oviss då jag tror på en jämn och tät tillställning. Det har gjorts under 2.5 mål i åtta av Juventus nio senaste matcher och detsamma gäller i sju av Inters nio senaste matcher. Mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål även i den här matchen till 1.74 gånger pengarna hos Coolbet.

  Rygga spelet hos Coolbet – Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.74
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 21:00, onsdag 26 april
TV: 
Stream:  cmoreplay logo