Speltips, Inter – Lazio 20/12: Klar favorit på San Siro

Spelbloggare Publicerat: 20 december 2015

Tänkt som ett toppmöte, men istället toppen mot mitten. Serieledande Inter välkomnar Lazio till San Siro och då testas ett målspel till ena sidans favör.

Att ha ett presterande kollektiv är ofta överordnat att ha en enskilda stjärnor som kan stå för spektakulära konster. Även om det finns flera klasspelare i Inter, har de ändå visat att styrkan i att komma över hindren tillsammans. 11 hållna nollor på 16 matcher – det talar för sig självt.

Inter har studsat ifrån sina toppkonkurrenter i och med Fiorentinas och Napolis tapp senast, medan Udinese sopades undan med 4-0 på bortaplan förra veckan. Därefter vann även över Cagliari, då med tre mål mot noll, men det var i cupen.

Stefano Poli är pressad på sin tränarpost för Lazio – och det är klart när laget hittas nere på den undre tabellhalvan, tolfteplatsen. Upp till Europaplatserna har man nio pinnar och fokus under resterande del av spelåret får bli på att landa på en så pass bra placering som möjligt. Match för match.

Överspelet känns bra

Gästerna var extremt illa ute i cupmatchen mot Udinese senast, men vände 0-1 till 2-1 under de avslutande 20 minuterna och plockade således en efterlängtad vinst – den första på sju inhemska matcher. I Europa har man varit desto bättre.

Var dock inte speciellt imponerad av Lazios prestation och det är tydligt att det finns saker att arbeta stenhårt med. Harmoni råder knappast.

Trots att Inter radade upp treor i början av säsongen kritiserades man – prestationerna var inte tillräckliga och det skulle vända till slut, sades det. Istället? Man har bara blivit bättre och bättre och på sistone har man briljerat – såväl defensivt som offensivt.

Tycker resultaten under december månad talar sitt tydliga språk:
Inter – Genoa: 1-0
Udinese – Inter: 0-4
Inter – Cagliari: 3-0

Dessutom stora defensiva bekymmer på skadefronten för Lazio. Keepern Federico Marchetti är out efter sin bisarra skada han åkte på mot Sampdoria, i samband att han firade Alessandro Matris 1-0-balja. Även den stabila mittbacken Santiago Gentiletti hittas på skadelistan.

Föredrar faktiskt Inters 1,5-mållina över den raka ettan med hur briljant offensiven sett ut och Lazios nämnda skador ovan i åtanke. Överspelet synas till 1,96x hos Redbet.

Speltips:

Speltips: Inter över 1,5 mål
Odds: 1,96 (Jämför alla odds)
Bolag: Redbet (2 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, söndag 20/12
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Inter 1,83 betrally logo
Oavgjort 3,60 titanbet logo
Lazio 5,00 williamhill logo
Över 2,5 mål 2,06 redbet logo
Under 2,5 mål 1,81 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: