Speltips, Inter – Lazio 31/1: Het cupbatalj väntar

Spelbloggare Publicerat: 30 januari 2017

Kvartsfinalerna avverkas en efter en och semifinalisterna koras. Näst anhalt; San Siro – och där står Inter som värd och Lazio som besökare. Med tanke på de rådande formkurvorna, krävs inte speciellt mycket tvekan.

Redan klara semifinalister är Napoli och Juventus, som skickade ut Fiorentina respektive Milan. Efter den här bataljen ska även Roma och Cesena slåss om en biljett vidare i cupen. Mycket namnstarkt där…

Från Serie A är det fyran mot femman. Detta efter att Inter kraftsamlat stort under vintern; under ordinarie tid är formfacit 8-1-0. Det där enda krysset var i just Coppa Italia, mot Bologna, som sedermera värjdes undan på övertid. Annars en Europamatch och resten Serie A.

Lazio hade en fantastisk position i Serie A:s toppstrid, men halkat efter att ha förlorat två raka matcher – mot Juventus och Chievo. Den sistnämnda, dessutom på hemmaplan. Med normal utdelning borde det ha slutat i en bekväm trea. Minst ett par, tre baljors marginal. Löjlig ineffektivitet.

Vann med 3-0 i december

Undertecknad har vid upprepande tillfällen tryckt på att Inter ofta överskattas av oddssättare och marknad, men här finns det istället värde att tälja på dem.

De har hittat rätt under Stefano Piolo, spelarna drar åt samma håll, är känslan, och en formrad på 8-1-0 är stärkande. Defensiven sitter, offensiven levererar. Stor individuell kvalitet.

Och på just San Siro är Inter extra starka. 9-1-0 på de senaste. Då har bland andra Fiorentina och även just Lazio städats undan.

Den där matchen mot Lazio spelades i december och då vann Inter med hela 3-0. Stor skillnad under de 90 minuterna.

Lazio har problem. En 0-2-förlust mot Juventus kan såklart accepteras, men att förlora hemma mot Chievo? Under all möjlig kritik. Ineffektiviteten var total och här kommer man inte bjudas på i närheten lika mycket.

Momentum, formen och hemmaplan – det räcker. Den raka ettan är motiverad till de 2,10 x polletterna som dukas ut. Nordicbet är platsen och hos dem får ni en unik välkomstbonus via oss – på 1 000 + 400 kronor!

Speltips:

Speltips: Inter vinner, rak etta
Odds: 2,10 (Jämför alla odds)
Bolag: Nordicbet (Unik: 1 000 + 400 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 31/1
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: