Speltips, Inter – Real Madrid 27/7: Halvtidsspel synas till över dubbelt

Spelbloggare Publicerat: 26 juli 2015

Real Madrid jagade bort försäsongsspöket mot Manchester City senast och vann med 4-1 i Melbourne. Nu reser spanjorerna till Kina och motståndet står Inter för – radar man upp ännu en vinst då?

Fem förluster av fem möjliga i fjol. Torsk efter straffar mot Roma i första försäsongsmatchen detta år. Real Madrid har varit trögstartade, men fick verkligen proppen ur i fredagens match mot Manchester City. Efter att 1-0 kom efter cirka 20 spelade minuter fortsatte det rulla på och i halvtid hade man 3-1 för att sedan utöka med ännu en siffra under de avslutande 45 minuterna.

Inter har redan hunnit avverka en del vänskapsmatcher under månaden; vann först med 4-3 mot Stuttgarter Kickers och sedan med 4-2 mot Carpi – två matcher man bara skulle vinna och alltså även vann. Kanske att siffrorna borde blivit större, i alla fall i den första matchen – men alltjämt skönt att få inleda med att få smaka på segersötman. Därefter har det blivit två raka 0-1-förluster, detta mot Bayern München och Milan – den sista matchen spelades också här i Kina.

Vinner första halvlek?

Ska skilja ett par klasser mellan de här lagen. Real Madrid är toppklass i Europa och Inter hamnade på en mittenplats i förra årets Serie A, och det talar för sig självt. Hur som helst – en vänskapsmatch är en vänskapsmatch och är svårare att förutspå än om det varit en tävlingsmatch.

Realtruppen har precis rest från Australien till Kina, men också fått vila en dag längre än Interspelarna, så där jämnar det ut sig någorlunda. Och nu när spanjorerna fått igång sitt maskineri – tror jag att de kan bli svårstoppade, även om det, som nämnt, är en vänskapsmatch.

Dock får dessa typer av matcher alltid två ansikten i och med att närmare hela startelvorna brukar bytas ut. Senast startade Real med sitt bästa material, för att sedan ta in de spelare som flåsar startspelarna i nacken. Rapporter talar också om att det ska ha varit bättre fart från deras sida mot City under först 45.

Raka vinstspel kan vara lite luriga i den här typen av sammanhang med andra ord och därför spelar vi Real Madrid att leda i halvtid till 2,16x istället för att de ska vinna efter fulltid vilket betalar runt 50 punkter mindre.

Speltips:

Speltips: Real Madrid leda i halvtid
Odds: 2,16 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 14:00, måndag 27/7
TV:  eurosporttva logo (TV-tablå)
Stream:  bet365tv logo Regler och villkor gäller. unibettv logo

 

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Inter 5,50 unibet logo
Oavgjort 4,40 expekt logo
Real Madrid 1,62 mybet logo
Över 2,5 mål 1,65 betway logo
Under 2,5 mål 2,40 bet365 logoRegler och villkor gäller.

 

Oddsens motsvarighet i procent: