Speltips, Inter – Sassuolo 10/1: Kombinationsspel testas

Spelbloggare Publicerat: 9 januari 2016

Att få hål på Inter verkar vara nära på omöjligt och när serieledarna får besök av sexan Sassuolo på San Siro investerar vi i ett kombinationsspel till 2,60 x polletterna.

Inter fortsätter vara extremt solida i sina prestationer; visat på den stora betydelsen av ett starkt kollektiv. Trots att man inte har lika starka lysande stjärnor i truppen som vissa av toppkonkurrenterna, står man alltjämt på förstaplatsen.

Tätt, jämnt och helt öppet är det ändock. Såväl tvåan Fiorentina som trean Napoli är bara en pinne efter i tabellen och fyran Juventus, två. Även Roma, som jagar häck i häl på dessa, är en potentiell utmanare.

Även Sassuolo har presterat över förväntan – från att ha landat på den undre tabellhalvan förra året, är man nu uppe och fajtas om Europabiljetterna. Med den fina resultatraden 7-7-3 är man sexa och har, med en match mindre spelad än konkurrenterna närmast runtom, fem pinnar upp till nämnda Roma på femteplatsen.

Hållit nollan i 11/12 vinster

Ska, trots att det inte skiljer överdrivet mycket i tabellen, skilja en hel del mellan dessa parter. Även om Inter kanske spelat in mer än vad som förtjänats av prestationerna, håller man uppenbarligen toppklass.

Framförallt är det defensiven som imponerar. Så lite som 11 mål är insläppta på 18 matcher och endast i en av de som vunnits, 12 stycken, har motståndarna hittat nätet. 1-0 är ett återkommande resultat. Görs inte mycket mer än vad som krävs.

Av lagen på den övre tabellhalvan är Sassuolo ett av de med minst sprudlande offensiv. Styrkan är, precis liksom Inters – stabiliteten. Men att det ska räcka på San Siro, mot Inter? Nja. Dessutom är den bästa målskytten, Sergio Floccari, trots sina blott åtta spelade matcher utanför truppen i och med att han ser ut att byta klubbadress inom kort.

Sassuolo stod dessutom för en oerhört illavarslande insats mot tredjejumbon Frosinone precis efter uppehållet, då man bara fick 2-2 på hemmaplan. Inter vann däremot med 1-0 borta över ett formstarkt Empoli. Som oftast; en defensivt fin prestation.

Förra årets identiska möte slutade förkrossande 7-0 till Inter och av de fyra inbördes matcher som spelats har Inter både vunnit och hållit nollan i tre. Den statistiken borde ha en fin möjlighet att förstärkas, fastän Felipe Melo missar matchen efter sitt röda kort mot Lazio i december.

Speltips:

Speltips: Inter vinner & håller nollan
Odds: 2,60 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 12:30, söndag 10/1
TV:  viasatsport logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Inter 1,61 betrally logo
Oavgjort 4,00 williamhill logo
Sassuolo 6,50 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 2,5 mål 1,90 titanbet logo
Under 2,5 mål 1,95 mybet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: