Speltips, J-Södra – Degerfors 29/6: Satsar på att dubbla polletterna

Spelbloggare Publicerat: 29 juni 2015

Vi riktar strålkastarljuset mot Stadsparksvallen, varifrån serieledande J-Södra tar emot Degerfors i vad som kan bli en jämnare tillställning än oddssättarna tänker. Förhoppningen är att dubbla polletterna och såhär tänker vi.

Som J-Södra ångar på; serien toppas och vid händelse av en trea blir avståndet ner till tvåan Östersund på sex pinnar och till tredjeplatsen, den positiva kvalplatsen, 11. Det är en fantastisk vår och sommar de gjort – allt tyder på att det blir spel i Allsvenskan nästa år, såvida man inte faller in i en djup svacka.

Jo, formen är fantastisk. Facit på de åtta senaste matcherna är sex vinster och två oavgjorda, resultatraden över hela året är 12-2-1 och förra veckan vann man, om än knappt efter att spiken i kistan kom på stopptiden, med 3-2 borta mot Assyriska.

Offensiven sprudlar och till skillnad från början av säsongen – där det radades upp målsnåla matcher – har de nu blivit klart fler målrika diton. Minst två baljor har gjorts i fem av de sex senaste matcherna och på de två senaste, sju stycken.

”Degen” i gott slag

Det hade dock kunnat komma ett mindre tufft motstånd till Stadsparksvallen för serieledarna. Degerfors har de senaste veckorna visat positiva formbesked och radat upp två raka vinster – mot AFC United och Syrianska. Efter de två inledande seriematcherna, vilka båda förlorades, står man stärkta med sju segrar, tre kryss och två förluster.

Resan fortsätter alltså uppåt i tabellen och skulle en skrälltrea plockas här, då kliver man förbi tre konkurrenter och upp på tredjeplatsen, vilket också är den realistiska målsättningen med tanke på hur mycket som skiljer upp till toppduon.

Tycker det känns som att en skräll kan lura runt hörnet. J-Södra har förvisso ett fantastiskt hemmafacit, men hittills inte ställts mot de tuffaste motståndarna på Stadsparksvallen och prestationen mot Assyriska senast lämnade en del att önska, även om det till slut blev en fullpottare.

Värden kommer till spel utan mittbackspjäsen Joakim Karlsson och Degerfors får tillbaka Erik Jernberg – ytterligare två faktorer som talar för att gästerna borde kunna ställa till med bekymmer för J-Södra.

Degerfors +0,75 mål asian handicap (halv förlust vid uddamålsvinst för J-Södra) finns till exakt dubbelt och det är värt att investera i. Skulle dock hålla fingrarna borta om oddset sjunker närmare avspark.

Speltips:

Speltips: Degerfors +0,75 mål asian handicap
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 19:20, måndag 29/6
TV / Stream:  tvfyrasport logo (TV-tablå)

 

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
J-Södra 1,65 titanbet logo
Oavgjort 4,00 mybet logo
Degerfors 5,25 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 2,5 mål 1,73 betsson logo
Under 2,5 mål 2,25 williamhill logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: