Speltips & rek inför Juventus – Atlético Madrid 12/3: Höjdarspel från CL

Spelbloggare Publicerat: 11 mars 2019

Det är, på spelfronten, inte mycket till snack om saken inför Champions League-slutspelsreturen mellan Juventus och Atlético Madrid – och fokus hamnar omedelbart på målen. Ryggar ni vårt speltips? 

Annons:

Efter match nummer ett, i den spanska huvudstaden och på Wanda Metropolitano, står Atlético Madrid stärkta med en 2-0 att spela på sedan två sena mål från de två argentinska mittbackarna, Diego Godín samt José Giménez. Resultatet innebar också att vårt speltips, att spanjorerna skulle vinna och med livlinan att få insatsen tillbaka vid kryss, till dubbla insatsen.

Med andra ord måste Cristiano Ronaldo och hans Juventus växla upp; pressa upp positionerna – dock medvetna om att ett bortamål betyder att det måste bli minst fyra framåt för att kunna avancera vidare till kvartsfinalrundan. Hurdan blir matchplanen?

Extra intressant med matchen är att Atlético Madrid, likt Juventus, främst sticker ut med deras ramstarka defensiv och styrkan att kunna försvara ledningar. Det är en faktor som starkt talar till deras fördel när vi är halvtids inne i denna dubbelmöteshistoria.

Faktum är att spanjorerna kommer hit med fem raka vinster tillika hållna nollor, så det blir en mycket hård nöt att knäcka. Juventus har i deras tur följt upp förlusten i det omvända mötet, där det stod och vägde länge, med tre fullpottare i Serie A – ena borta mot Napoli och nu senast via en 4-1-kross av Udinese.

Underspelet givet

Juventus måste hämta in två mål, men för allt i världen inte släppa in ett på Allianz Stadium och även om taktpinnen behöver tas hand om blir det mest sannolikt med handbromsen nära till hands. Det värsta möjliga scenariot är att det blir på tal om hawaiifotboll redan från start.

Och med hänsyn till den fantastiska defensiv som Atlético visat prov på den senaste tiden; fem raka vinster och hållna nollor, med alla matcher under den klassiska 2,5-målslinan. Ett av de minst passande motstånden i hela fotbollsvärlden att försöka hämta in ett resultat som det från match nummer ett.

Värt att anmärka är också att Juventus inte uppträtt superstabilt på sistone, de vunna matcherna till trots. Lite halvdana insatser från och till. Formen hade kunnat vara bättre vässad, helt klart.

Undertecknad tror att Atlético Madrid har stora chanser att hålla undan och således siffrorna nere. Även om Juventus skulle smälla in 1-0-målet, såklart beroende på klockan, borde matchbilden inte förändras avsevärt; ett bollinnehavsorienterat Juventus mot ett djupt försvarande bortalag.

Gästerna har flera defensiva avbräck – Lucas Hernández, Filipe Luís samt Thomas Partey – men på de positionerna är bredden enorm och påverkan av det hela ska inte vara alltför stor. Framåt i banan är klassanfallaren Diego Costa indisponibel.

Juventus saknar skadetrion bestående av Sami Khedira, Juan Cuadrado och Douglas Costa. Samtidigt står Alex Sandro som avstängd.

1,75 gånger pengarna för under 2,5 mål är ett spel som vi klipper till på utan att överhuvudtaget blinka. Spelet hämtas hos Interwetten.

Annons:
  Rygga spelet hos Interwetten – Få 150% upp till 1 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,75 (Jämför alla odds)
Bolag: Interwetten
Spelstopp: 21:00, tisdag 12/3
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.