Speltips: Juventus – Bayern München 23/2: Hörnspel från storfajten

Spelbloggare Publicerat: 23 februari 2016

De italienska dominanterna möter de tyska dito i CL-åttondelsfinalen – Juventus mot Bayern München. Vi på Spelbloggare.se har hittat ett utmärkt speltips inför storfajten.

Vill du fylla på spelkassan? Titta in vår bonusguide – här!

Ettan – skrivet innan Napolis match mot Milan – i Serie A och ettan i Bundesliga. De fyra senaste årens seriemästare respektive de tre senaste årens. Fjolårsfinalist och -semifinalist i just Champions League. Åttondelsfinalens hetaste dubbelmöte? Jo, tätt följt av det mellan Arsenal och Barcelona. I alla fall undertecknads bok.

Som ni vet har Juventus haft ett kolossalt turbulent spelår; det öppnades på värsta möjliga sätt, men när den italienska jätten väl återhämtade sig, då gjorde de det med besked. Innan 0-0-matchen borta mot Bologna senast hade de radat upp 15 serievinster i följd – ett historiskt klubbrekord.

För Bayern har det sett stabilt ut från start. Med resultatraden 19-2-1, målskillnaden 56-11, toppar de den tyska förstadivisionen med åtta pinnars försprång gentemot Borussia Dortmund. Titeln är med andra ord så gott som klar i praktiken.

Väntade resultat gjordes för båda parter i gruppspelet. Juventus kom tvåa, en pinne efter Manchester City medan Bayern München körde över motståndet i grupp F – 15 inkasserade pinnar på sex matcher, sex fler än tvåan Arsenal.

Enda nämnvärda avbräcket för Juventus inför matchen är att Giorgio Chiellini står över med en skada. Bayern har fått tillbaka flera betydande pjäser de senaste veckorna, men har vissa bekymmer på de defensiva positionerna.

De vinner ”hörnmatchen”

Första mötet av två, hemmaplan och det måste mer eller mindre bli en vinst. Men att Juventus ska styra spelet mot Bayern München? Nej, det händer inte.

Och bollinnehav, det resulterar ofta i – hörnor. Gästerna borde ha en fin chans att vinna den här ”hörnmatchen” och när vi får hela 1,90 x insatsen hos Bet365 för det, då är det på sin plats att slussa in polletterna.

Faktum är att Juventus ”bara” skapar 5,3 hörnor i snitt per hemmamatch i Serie A medan så få som 2,3 släpps till – men det ska ju nämnas att de nästan alltid är de som styr och ställer där. Annorlunda nu. Bayerns snitt på bortaplan i Bundesliga är 5,4-3,1.

Av gruppspelets sex matcher vann Bayern ”hörnmatchen” fem – bland annat båda över Arsenal. Juventus vann bara två stycken.

Bayern München -0,5 hörnor (asian handicap) spelar vi till 1,90x.

Rygga spelet här, och få en bonus på 1 000 kronor!

Speltips:

Speltips: Bayern München -0,5 hörnor (asian handicap)
Odds: 1,90 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 23/2
TV:  viasatsport logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Juventus 3,10 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Oavgjort 3,20 titanbet logo
Bayern München 2,70 williamhill logo
Över 2,5 mål 2,38 unibet logo
Under 2,5 mål 1,65 mybet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: