Speltips, Juventus – Dinamo Zagreb 7/12: Överdrivet favoritskap

Spelbloggare Publicerat: 6 december 2016

Noll poäng och noll mål när en omgång återstår av Champions League-gruppspelet. Dinamo Zagreb har varit en slagpåse i grupp H och spelar inte för annat än hedern när de välkomnas till Turin av giganten Juventus. Proppen ur, eller kan kroaterna hålla ihop det?

Ena sidan spelar för att säkra förstaplatsen, den andra spelar för hedern.

Juventus är klara för slutspel och det är ju ingen vidare skräll. De italienska dominanterna fortsätter imponera i såväl Italien som Europa.

Vid händelse av en vinst här håller italienarna dessutom Sevilla på efterkälken medan man är illa ute vid kryss och förlust, också baserat på resultatet i matchen mellan just Sevilla och Lyon. En poäng skiljer dem åt inför matcherna.

Det är alldeles uppenbart att kroatiska Dinamo Zagreb inte är av material i ett Champions League-slutspel. Fem förluster av fem möjliga, noll mål framåt och 13 bakåt – ett mardrömsfacit som de med all säkerhet vill slipa till.

Alexandr Matel och Domagoj Antolic är alltjämt skadade för Dinamo medan Jonas står som avstängd. Däremot ser man ut att få tillbaka ett par pjäser i speldugligt skick efter kortare skadeuppehåll. Juventus har en rätt välfylld skadelista, men också haft det en tid tillbaka.

Tajt match att vänta?

Oddssättarna verkar helt övertygade om att en överkörning väntar – jag är inte lika säker på den saken.

Istället? Målsnålt!

4-0 till Juventus i det omvända mötet, men det är möjligt att Dinamo Zagreb, till viss del, lärt sig läxan nu. Defensiven hölls ihop på ett acceptabelt sätt mot Lyon senast, när man ”bara” förlorade med 0-1.

Tror inte heller att kroaterna kommer lägga sig platt, utan det handlar mycket om heder här. Bara att besöka Juventus Stadium borde vara en tillräcklig karamell.

Med andra ord; bortalaget ställer upp försvarsmuren och sätter hoppet till att hålla nollan intakt så länge som möjligt? Prestationen är det förstås fokus på här.

Däremot finns det ju en viss – för vår del: chans – att matchen tappar i intensitet om Juventus leder stabilt, säg med 2-0. Italienarna ska vinna, punkt. Kroaterna behålla hedern, punkt. Inte så mycket mer att bevisa vid ett sådant scenario.

Under 3,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid exakt tre mål – spelas till 1,92 x insatsen hos Bet365, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos!

Speltips:

Speltips: Under 3,25 mål (asian handica0
Odds: 1,92 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, onsdag 7/12
TV:  viasatsport logo viasatxtra logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: