Speltips, Juventus – Genoa 3/2: Mästarna omöjliga att få stopp på

Spelbloggare Publicerat: 3 februari 2016

Juventus fortsätter mala sönder allt motstånd i Serie A och står med siktet inriktat på förstaplatsen. Nästa hinder – Genoa, som slåss för överlevnad i serien. Här kan ni läsa allt inför matchen, oddsen och som alltid ta del av – ett speltips. 

Om vi jämför Juventus i början av spelåret och Juventus nu – är skillnaden som natt och dag. Efter blott en trea på de inledande sex seriematcherna trodde de flesta att titelhoppet var släckt, men ”den gamla damen” har ändrat skeppets riktning totalt och står just nu stärkta med 12 raka Serie A-segrar. Detta innebär att man står parkerade på andraplatsen med så lite som två pinnar upp till ettan Napoli.

Genoa har fått upp farten, men riskerar fortfarande att trilla ur det italienska finrummet med fem pinnar som skiljer dem åt från det helröda tabellområdet. Känns dock långsökt – Genoa ska vara alltför bra för att riskera det. Fyra förlustfria matcher har radats upp, två vinster och således också två oavgjorda.

Vann med 2-0 i omvända mötet

Att Genoa ska stoppa Juventus supersvit? Nja…

Det skiljer flera klasser – det är trots allt toppen mot botten och just nu kör Juventus över allt och alla i seriespelet. De flesta av dessa 12 vinster har kommit med minst två baljors marginal, ofta fler, och i slutet av förra veckan kördes Chievo, som är placerade en bit ovanför Genoa, med 4-0 – på bortaplan.

När allt klickar som det ska, då rår få landskonkurrenter på Juventus…

Nu har Genoa förvisso steppat upp flera snäpp de senaste veckorna, men å andra sidan har de inte ställts inför överdrivet tuffa matcher.

Den omvända matchen vann Juventus med två mål mot noll – då var formen inte i närheten av lika bra och här spelar man dessutom inför hemmapubliken. Räknar kallt med att mästarna plockar ännu en betryggande trea i jakten på Napoli.

Juventus -1,5 mål (asian handicap) spelas till finfina 1,82 x polletterna hos Unibet.

Speltips:

Speltips: Juventus -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,82 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, onsdag 3/2
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Juventus 1,25 unibet logo
Oavgjort 6,20 mybet logo
Genoa 21,00 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 2,5 mål 1,82 redbet logo
Under 2,5 mål 2,02 redbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: