Speltips, Juventus – Hellas Verona 6/1: Hörnfokus

Spelbloggare Publicerat: 5 januari 2016

Toppen mot botten. Scudettojagande Juventus får besök av jumbon Hellas Verona och vi anser att värdens hörnlina är felsatt och väljer sida på den.

OBSERVERA! Avspark 15:00.

Efter så lite som sex inkasserade pinnar på de sex inledande matcherna var det få som trodde att Juventus skulle ha chansen på scudetton, men därefter har saker fallit på sin plats och just nu står man på sju serievinster efter varandra, vilka åter satt mästarna i favoritrollen. Från fjärdeplatsen skiljer så lite som tre poäng upp till Inter på toppen av kullen.

En stabil mittenplats i fjolårets Serie A höjde förväntningarna på Hellas Verona inför säsongen, men som man har floppat. Laget har inte vunnit en enda match av de 17 spelade och hittas därför rimligen på jumboplatsen med åtta kryss och nio förluster. Dubbla skörden har man upp till säker mark. Tiden börjar rinna ifrån dem…

Gästernas skadelista pryds av fyra spelare, om än inte av överdrivet stor betydelse. Värre är det med nyckelspelaren Jacopo Sala, som missar matchen efter att ha åkt på sin femte ostskiva senast mot Sassuolo – en match som slutade oavgjort.

Flera pjäser rapporteras vara osäkra för spel för Juventus; bland annat Mario Mandzukic, men det mesta tyder ändå på att han hinner bli spelklar. Ser ändå ljust ut.

Fel hörnlina

Svårt att hitta värde på resultatmarknaderna här. Tycker oddssättarna positionerar bort det klara värdet väl och vi riktar istället strålkastarljuset på – hörnmarknaden.

Förstår inte alls hur oddssättarna resonerar när de plitar ner Juventus hörnlina på 7,5 – med överspelet som favorit, till och med! Hade velat skruva ner den ett heltal och satt oddsen 1,83-1,83 på den i egenskap av oddssättare.

Trots att Juventus alltid eftersträvar att spela med stort bollinnehav – här lär de styra från första till sista minut – skapar de inte speciellt mycket på hörnfronten. 5,9 skapar de framåt per hemmamatch i seriespelet. Inte i en enda av de nio senaste, hemma och borta inräknat, matcherna har de skapat över 7 stycken och oftast är de nere runt 3-4.

Det skulle dessutom förvåna om Juventus inte får in en tidig ledningsbalja heller, vilket i sin tur borde leda till färre desperata inspelsförsök i straffområdet och istället mer rullande på den offensiva planhalvan – och i sin tur; färre hörnor.

Underspelet plockas till 1,90x hos Betsafe.

Speltips:

Speltips: Juventus under 7,5 hörnor
Odds: 1,90 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsafe (UNIK BONUS: 1 500 kronor)
Spelstopp: 15:00, onsdag 6/1
TV:  viasatsport logo  (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Juventus 1,20 betrally logo
Oavgjort 7,25 unibet logo
Hellas Verona 21,00 titanbet logo
Över 2,5 mål 1,71 redbet logo
Under 2,5 mål 2,20 bet365 logoRegler och villkor gäller.

 

Oddsens motsvarighet i procent: