Speltips, Juventus – Inter 27/1: Dubbla speltips testas

Spelbloggare Publicerat: 27 januari 2016

Derby D’Italia i Coppa Italia-semifinalen – en höjdare är att vänta! Juventus välkomnar Inter till Torino och Juventus Stadium, varifrån dubbla speltips synas.

Den italienska toppen drabbar samman. Två av landets bästa klubbar. En finalplats ska fördelas ut – de första 90 av de 180 minuterna ska avverkas här, innan returen om drygt en månad från nu. Den andra semifinalen spelas mellan Alessandria, huserande i tredjedivisionen, och Milan.

Under merparten av spelåret har Inter stått som serieledare i Serie A men, lite väntat, har de tappat en hel del och nu sjunkit ner till fjärdeplatsen, med sex pinnar upp till ettan Napoli och fyra till tvåan – just Juventus.

Trots den usla starten är Juventus nu ändå med i titelracet, och det som favoriter. Serie A har redan vunnits fyra år efter varandra och under fjolåret kammades även cuptiteln in. Kan det bli en dubbel på nytt, månne? Mycket talar ändå för det. Favoritskapet innehas i båda.

Vinner 13:e raka?

Det första speltipset hämtas från 1×2-marknaden – här bör Juventus vinnarmöjligheter ses som stora. Snäppet större än vad oddssättarna antyder med deras nedplitade siffror.

För tillfället verkar det närmast omöjligt att rå på mästarna. 12 inhemska matcher i följd, cupen och serien inräknad, har vunnits och nu senast värjdes Roma undan med 1-0 på hemmaplan. Vinstsiffrorna blev desamma borta mot Lazio i cupkvartsfinalen dessförinnan.

Hemmamatchen i dubbelmöten som detta måste mer eller mindre vinnas. Skulle det eventuellt stå oavgjort en bit in i andra halvlek, kan vi räkna med att Juventus är de som snurrar upp tempot och börjar jaga. Förstås. Inte så att Inter lär offra alltför mycket vid händelse av ett uddamålsunderläge.

Passande tillfälle att möta Inter också. De fick bara 1-1 hemma mot tredjejumbon Carpi senast. Kvitteringsbaljan släpptes in i den andra stopptidsminuten, då Carpi dessutom spelade med en man mindre. Prestation som oroar inför framtiden. Moraltärande.

Rotation är deklarerat åt båda håll och i min bok håller Juventus andrahandsalternastiv klart högre nivå än Inters dito. Ettan finns till 1,73x och det är spelvärt.

Kortöverspelet betalar bra

Sedan är det ju ett derby och att det kommer smälla i duellspelet kan vi räkna med. När är det ett smått uppretat Inter, efter den usla prestationen senast, som kommer till spel och de ska försöka hålla det här jämnt – vad det än må kosta.

Detta brukar också innebära att korten faller ner från himlen. 8-7-9 är kortstatistiken i de tre senaste inbördes mötena – röda rättas som två hos Bet365 – och i en semifinal kan vi räkna med att det blir ännu mer intensivt, när så pass mycket är på spel.

Hyfsat passande domare för den som sitter på ett kortöverspel också. Paolo Tagliavento är förvisso inte den typen av domare som viftar med korten hejvilt, men det är inte så att han håller inne på dem när det hettar till. Brukar landa på runt 5-6-7 stycken när han håller i pipan. Och ja, nu är det ett skållhett derby som väntar…

Över 5,5 kort spelas till 1,88.

Speltips:

Speltips: Juventus vinner, rak etta
Över 5,5 kort
Odds: 1,73 / 1,88 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, onsdag 27/1
TV:  Visas inte på svensk TV.  (TV-tablå)
Stream:  unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Juventus 1,73 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Oavgjort 3,80 betsafe logo
Inter 5,80 betrally logo
Över 2,5 mål 2,30 ladbrokes logo
Under 2,5 mål 1,70 mybet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: