Speltips, Juventus – Inter 28/2: Derby D’Italia på kvällsschemat!

Spelbloggare Publicerat: 27 februari 2016

Derby D’Italia är här! Senast för en månad sedan vann Juventus med 3-0 i ett identiskt möte. Kan Inter slå tillbaka, eller blir det ännu en stortorsk?

Alltid underbara fajter mellan Juventus och Inter, som har en lång historia av bitsk rivalitet. Under 2000-talet har de haft varsin storhetstid – Inter vann fem år efter varandra, mellan 2005-2010, och Juventus har just nu fyra serietitlar uppradade och är storfavoriter till en femte när tabellen toppas, en pinne före Napoli.

Under spelåret har lagens formkurvor varit på motsatt sida hela tiden. Inter öppnade extremt bra och var en bra tid etta, men sedan klappat ihop totalt. Detta till skillnad från Juventus som haltade rejält från början, för att innan 0-0 mot Bologna i den senaste omgången, vilket följdes upp av ännu ett kryss, fast då mot Bayern München i CL, haft 15 raka serievinster.

Nu är det ettan mot femman.

Ettan spelas

Undertecknad är inte imponerad av Inter. Skulle inte bli förvånad om de till och med hamnar utanför Europaområdet, snarare tvärtom.

När nivån skruvats upp har Inter haft bekymmer. Tre av de fyra senaste bortamatcherna – mot Fiorentina, Milan och just Juventus – har förlorats medan övrig slutade oavgjort, 3-3, mot tabelljumbon Hellas Verona.

Juventus visade upp stor moral och kvalité mot Bayern München senast. 0-2 hämtades in till 2-2 under de sista 30 minuterna. Kändes som man hade lite för stor respekt för sina motståndare från start, för att sedan steppa upp rejält när man blev tvungna att börja jaga.

Chiellini är tillbaka för Juventus och det stärker 3-backslinjen enormt. Gästerna har Marcelo Brozovic avstängd. Positiva besked mot negativa dito.

I min bok vinner Juventus det här minst vid två av tre tillfällen. Ettan spelas till 1,60 x polletterna hos vår favoritbookie, William Hill.

Speltips:

Speltips: Juventus vinner, rak etta
Odds: 1,60 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, söndag 28/2
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Juventus 1,60 williamhill logo
Oavgjort 4,05 betrally logo
Inter 7,00 titanbet logo
Över 2,5 mål 2,25 mybet logo
Under 2,5 mål 1,72 redbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: