Speltips Juventus – Inter 4/4: Formstarkt hemmalag

Martin Efvergren Publicerat: 4 april 2023

Ett formstarkt Juventus gästas av rivalerna Inter i det första mötet i semifinalen av Coppa Italia. Matchen spelas tisdagen den 4 april med avspark kl 21:00.

Juventus – Inter

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Juventus har inte låtit sig nedslås av poängavdraget man drabbades av. Om vi räknar in både Coppa Italia och Europa League såväl som ligaspelet så har man tagit elva segrar, ett kryss och en förlust på de 13 senaste matcherna. Det ger att man har tagit sig fram till en kvartsfinal i Europa League, en semifinal i Coppa Italia och i Serie A placerar man sig på en sjunde plats.

I lördags blev det emellertid en tät batalj då man tog emot Verona i ligaspelet. Juventus kunde dock säkra sin femte raka seger efter att Moise Keane gjort matchens enda mål i början av den andra halvleken.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fördel Juventus

Ser vi till Inters form så ser läget inte lika ljust ut. I Serie A har man förlorat sina tre senaste matcher och man har endast gjort ett enda mål på sina fyra senaste matcher. Man har därmed också halkat ner till en fjärde plats i tabellen.

I lördags stod Simone Inzaghis manskap för en svag insats då man föll med 1-0 hemma mot Fiorentina. Samma resultat blev det i omgången dessförinnan då man tog emot just ärkerivalerna Juventus. Gästerna försvarade sig väl genom hela matchen och Filip Kostics 1-0 i den 23:e minuten blev avgörande.

Juventus har därmed vunnit båda mötena mot Inter den här säsongen. Detta då man vann även i Turin i höstas i en match slutade 2-0.

Efter mycket om och men ser Massimo Allegri äntligen ut att ha hittat rätt med sitt Juventus. Formationen har den senaste tiden varit enligt en 3-5-2-modell och på så vis påminner man en hel del om Inter. När de möttes innan landslagsuppehållet drog Juventus det längsta strået och man gäller också som knappa favoriter inför det här första mötet av två i semifinalen av Coppa Italia.

Styrkeförhållandena mellan lagen är jämna, men det är, utan tvekan, Juventus som kommer till det här mötet med den bästa formen. Det här lär på nytt bli en jämn och tät tillställning där jag ändå finner anledning att tro att Juventus kommer att gå segrande. Mitt spel blir därför en rak etta, att Juventus vinner till 2.30 gånger pengarna hos Betinia.

  Rygga spelet hos Betinia – Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Juventus vinner
Odds: 2.30
Bolag: Betinia
Spelstopp: 21:00, tisdag 4 april
TV: 
Stream:  cmoreplay logo