Speltips, Juventus – Lazio 20/4: Titeln är nära nu

Spelbloggare Publicerat: 19 april 2016

Formstarkt står mot formstarkt i Serie A. Serieledande Juventus får besök av Lazio när det återstår fem matcher av Serie A. Vi synar ett handikappspel åt ena hållet.

Scudetton kan bli klar för Juventus – den femte i följd – vid händelse av en trea här, men då kräver det också att Napoli tappar i sin kommande match. I praktiken har det däremot stått klart i flera veckor – det finns inte en chans att Juventus, i rådande form och med den kvalité de besitter, skulle tappa det så totalt.

Lazio har varit en besvikelse deluxe spelåret anno 15/16 och hittas för närvarande på en blek åttondeplats. Europabiljetterna är utom räckhåll och det blir att spela för de enstaka platserna uppåt och neråt under de fem avslutande matcherna – inte den situationen man hade hoppats vara i. Extra tufft eftersom de trillade ur Europa League förra månaden.

Vunnit 22/23 senaste

Efter en period av sämre resultat, har Lazio plötsligt stuckit upp och vunnit två matcher med klara siffror – 3-0 borta över Palermo och 2-0 över Empoli.

Men nu väntar ett helt annat motstånd. Juventus är helt suveräna – Serie A domineras totalt just nu. 22 av de 23 senaste seriematcherna har vunnits, ofta med klara siffror, och nu när spiken ska sättas i kistan har undertecknad svårt att se dem svika.

Lazio har också haft problem när nivån mot motståndet skruvats upp. Det verkar inte finnas kvalité för att utmana på allvar, trots att högstanivån är relativt hög. Hur stor motivationen är, det kan också diskuteras. Det finns, som nämnt, bara enstaka placeringar att spela för.

En del skador åt båda håll. Juventus har dessutom Àlvaro Morata avstängd, men på topp finns det en bra bredd, liksom på alla positioner.

Klasskillnad, form och motivation talar för ”Den gamla damen” och det här ska de bara vinna. Förmodligen också med fler än ett mål. Juventus -1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid uddamålsvinst – spelas till 2,02 x pengarna hos Bet365.

Speltips:

Speltips: Juventus -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 2,02 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, onsdag 20/4
TV:  [tv3sporthd]  (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: