Speltips Juventus – Lecce 26/9: Oväntat toppmöte

Martin Efvergren Publicerat: 26 september 2023

Juventus tar emot uppstickaren Lecce i den sjätte omgången av Serie A. Matchen spelas tisdag den 26 september 2023 med avspark kl 20:45 på Allianz Stadium.

Juventus – Lecce

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Juventus hade inlett säsongen lovande, men i helgen stod man för sin klart sämsta insats så här långt. Totalt har man spelat ihop tio poäng på sina fem första matcher i Serie A.

Inför lördagens bortamöte mot Sassuolo hade Massimo Allegris tagit tre segrar och ett kryss. I den senaste matchen hade man gett ett styrkebesked då man besegrade Lazio med 3-1. Läget såg med andra ord ljust ut, men mot Sassuolo skulle man komma att bjuda på alltför mycket. När Chiesa kvitterade till 2-2 med drygt tio minuter kvar såg man ändå ut att få med sig en poäng. Hemmalaget hade dock mer att ge och kunde göra både 3-2 och 4-2 innan matchen var slut.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ett bättre Juventus

Lecce slutade på 16:e plats i Serie A förra säsongen och klarade därmed kontraktet med fem poängs marginal. Till den här säsongen har Roberto D’Aversa tagit över huvudtränarposten och det har, så här långt, inneburit ett rejält lyft. Efter fem spelade omgångar är man alltjämt obesegrade och med sina elva poäng är man bara en poäng från delad serieledning.

Lecce har visserligen inte haft det tuffaste spelschemat, men i premiären tog man en fin skalp då man besegrade Lazio på hemmaplan. Därefter har man vunnit båda sina efterföljande hemmamatcher. Senast i fredags stod man för en solid insats då man vann med 1-0 hemma mot Genoa. Man hade emellertid fördelen av att gästerna åkte på en utvisning i slutet av den första halvleken.

Juventus och Lecce möttes senast i Turin i maj och då vann de förstnämnda med 2-1. Juve gäller också som klara favoriter till ett speltips omkring 1.46 gånger insatsen inför den här matchen.

Med tanke på hur bra Lecce har gjort i de fem inledande matcherna kan man helt klart tycka att de är undervärderade här. Samtidigt har även Juventus inlett lovande om man bortser från bottennappet i lördags. Jag tror att de kommer att vara bättre påkopplade här och då får nog Lecce det tufft att hålla sina förlustnolla intakt.

Lecce har sett välorganiserade ut och har endast ett insläppt mål på de tre senaste matcherna. De kommer säkerligen hålla ihop det på ett bra sätt även här, men jag tror inte att det räcker till poäng. Mitt speltips blir att Juventus vinner samt att det görs under 3.5 mål totalt till 1.96 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos Expekt – Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Juventus & under 3.5 mål
Odds: 1.96
Bolag: Expekt
Spelstopp: 20:45, tisdag 26 september 2023
TV: 
Stream:  tv4sport logo