Speltips, Juventus – Lyon 2/11: Insatsen ska dubblas

Spelbloggare Publicerat: 1 november 2016

Oddssättarna kan inte komma överens inför CL-fajten mellan Juventus och Lyon i Turin. Detta utnyttjar vi och insatsen ska försöka dubblas på handikappmarknaden. Håller Juventus för favoritskapet?

Kniven mot strupen.

I och med att Lyon inte förmådde att undvika förlora hemma mot Juventus i den senaste omgången, är de nu pressade att vinna – på bortaplan. Hela fyra pinnar skiljer upp till första- samt andraplatsen, vilka innehas av just Juventus respektive Sevilla. Tredjeplatsen parkerar Lyon på och sist är Dinamo Zagreb.

En trea för kvällens värd för matchen skulle innebära att de är klara för slutspel och är i en mycket bra position för att också komma etta, och således få större chans till en bättre lott väl i åttondelsfinalen.

Evra och eventuellt Dybala samt Chiellini missar matchen för Juventus. Avbräck, men bredden är också stor. Gästerna har också en del pjäser out, som Valbuena, Jallet och Grenier.

Juventus får förtroendet – på nytt

Det omvända mötet med detta slutade i en 1-0-vinst för Juventus – en match där italienarna förvisso var snäppet bättre, men ändå var oerhört illa ute i slutskedet av matchen. Gianluigi Buffen, som sista utpost, blev stor hjälte med flera kvalificerade räddningar, bland annat från 11 meter.

Resultatet innebar också att vårt minushandikapp, 0,75, på Juventus satt. Halvt rätt och polletter in i plånboken.

Nu får Juventus förtroendet på nytt. De är flera klasser bättre än Lyon, extremt hemmastarka och i fantastisk form. Sex raka vinster kan de stoltsera med, nu senast mot toppkonkurrenten Napoli med två mål mot ett.

Lyon, då? De har varit svajiga på sistone, förlorat tre av de fyra senaste matcherna och känns inte alls som slutspelsmaterial i Champions League. Långtifrån.

Här kan siffrorna absolut skjuta i höjden och vi spelar Juventus -1,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de vinner med minst två baljor – till dubbelt betalt hos Bethard (1 000 kronor i välkomstbonus!).

Det kan jämföras med exempelvis Redbet, som bara betalar 1,81x för samma spel. Känslan är att det är de som är mer rätt ute och att värdet hittas hos de ovanstående. För den som vill säkra hem lite stålar kan man spela på båda sidorna av handikappet till 2,00 respektive 2,04 x smeten – som oddsen ser ut i skrivandets stund.

Speltips:

Speltips: Juventus -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, onsdag 2/11
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: