Speltips, Juventus – Manchester City 25/11: Kortpartaj i toppmatchen?

Spelbloggare Publicerat: 25 november 2015

Tvåan mot ettan i grupp D – ett fantastiskt toppmöte har vi att se fram emot mellan Juventus och Manchester City i Torino. Mycket står på spel och vi tror att korten blir domarens svar på vad som väntas bli en tuff batalj.

Sevilla har fortfarande chansen att plocka en av biljetterna till slutspelet, men den är minimal – det kommer att bli Manchester City, som just nu är etta med nio hopskrapade pinnar, och Juventus en pinne bakom som plockar dessa. Det vågar jag lova.

Men då handlar kampen istället om vilken av sidorna som plockar första- respektive andraplatsen. City sitter förstås i förarsätet, men en hemmavinst här skulle förändra den bilden direkt. Av oddssättarna presenteras Juventus som kanske lite överraskande stora favoriter också; 1×2-marknaden står i 2,30-3,40-3,50.

Kortlinan överkomlig

Juventus mer eller mindre måste vinna den här matchen för att peta ner City från förstaplatsen, medan krysset och tvåan sätter bortalaget i en drömsituation inför den avslutande matchen. Insatserna är uppskruvade – här är inte på tal om att hålla tillbaka.

Tjuvnyp, taktiska kort och rena smällar – alla medel som kan vara till endera fördel kommer utnyttjas och linjen mellan vad som inte är och är okej är smal. Räknar med att den passeras vid ett flertal tillfällen.

Dessutom är det ett extremt uppretat City som kommer till spel efter två usla prestationer; nu senast förlorade man med 1-4 hemma mot rivalen Liverpool.

Köper inte att kortlinan ska vara på 4,0 med oddsen jämnt fördelade på över- och underspelet. Skulle, som oddssättare, velat pusha upp den fem decimaler – men nu är det bara att tacka, bocka och investera helt enkelt.

Passande domare för uppgiften också. Tysken Felix Brych brukar inte vara snål med korten – statistiken i hans senaste dömda Europamatcher är: 11, 6, 6, 5, 7, 7 stycken. Viftas inte bort hur som helst.

Över 4,0 kort (asian handicap) – insatsen tillbaka vid exakt fyra – spelas till 1,90x hos Bet365.

Bet365 rättar ett rött kort som två i statistiken. Maxsumman för en och samma spelare är således tre stycken.

Speltips:

Speltips: Över 4,0 kort
Odds: 1,90 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, onsdag 25/11
TV:  viasathockey logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Juventus 2,30 betrally logo
Oavgjort 3,40 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Manchester City 3,50 betsafe logo
Över 2,5 mål 2,10 redbet logo
Under 2,5 mål 1,80 mybet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: