Speltips, Juventus – Milan 25/1: Insatsen dubblas i kvartsfinalen

Spelbloggare Publicerat: 24 januari 2017

Strålkastarljuset riktas mot Turin och cupbataljen mellan Juventus och Milan – en plats i semifinalen är i potten. Vi får känsla och skickar ut ett speltips till strax över dubbelt betalt, hämtat från målmarknaden.

Inte bara en cupkvartsfinal, utan en stormatch mellan två av landets mest anrika klubbar. Det här blir en höjdare, tro inte annat…

Juventus har dominerat den italienska klubbfotbollen med järnhand de senaste åren, men trots att de hittas på toppen av kullen i Serie A samt lever kvar i Coppa Italia, finns det mer att önska av dem. De har varit rätt sköra, förlorat oväntat många matcher och känns allmänt inte lika dominanta som förr.

Men visst skiljer det fortfarande ett par klasser ner till resten…

Milan kämpar på bra och fastän de bara är placerade sjua nu – till plats fyra skiljer bara tre pinnar, dessutom med en match mindre spelad än konkurrenterna ovanför – är det uppenbart att de växt det här spelåret. Känns som att de på allvar, på nytt, kan slås in i toppen och stanna där. Annat finns ju inte heller för en så stor och traditionell klubb som Milan.

Senast i slutet av december möttes lagen, då i Supercupen och på neutral plan. Efter såväl 90 som 120 minuter stod det 1-1 och sedermera kunde Milan vinna efter straffar. Minnena från dess är färska och stärker såklart tron på att en skräll är möjlig.

Kan spelas runt 20 punkter neråt

Tror vi kan räkna med en tillknäppt historia och därför är det förvånande vilka siffror som plitas ut av spelbolagen på målmarknaden. Värde finns, utan tvekan, att tälja.

På hemmaplan är Juventus stabila, till skillnad från borta; försvarsspelet hålls ihop på ett suveränt sätt och man kan ofta spela av matcherna när de leds rätt bekvämt. Matchen mot toppkonkurrenten Lazio i Serie A senast var ett praktexempel; ”Den gamla damen” hade 2-0 redan efter 16 minuter och de siffrorna var intakta när slutsignalen ljöd.

Milan kommer från en liten käftsmäll, 1-2 mot Napoli, efter att ha släppt in de två målen redan under de inledande 10 minuterna. Det var klart bättre därefter och här har man med all säkerhet pratat om att komma ut starkt och hålla ihop försvaret.

Så länge det står oavgjort, lär Milan försöka hålla uppe försvarsmuren i första hand.

Undertecknad har målat upp en matchbild där matchen öppnas avvaktande och att Juventus press blir alltmer intensiv med tiden – att man, som så ofta, gnuggar på. Utdelningen kan vänta och 0-0 mycket väl stå sig på tavlan en bra bit in i matchen.

För övrigt har de tre senaste matcherna alla klivit under 2,5-målslinan – statistik som stärker vår tro på att en målsnål fajt väntar.

1-0/1-1?

Under 2,5 mål spelas till 2,01 x insatsen hos Betsson, som ni via oss får en unik välkomstbonus hos – på 1 000 + 200 kronor! Den kan köpas ända ner till siffror runt 1,80x…

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 2,01 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsson (1 000 + 200 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, onsdag 25/1
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: