Speltips, Juventus – Palermo 17/2: Specialspel testas – till 3,35

Spelbloggare Publicerat: 17 februari 2017

Fredagsmatchen från Serie A kunde ha varit hetare än på förhand. Juventus må alltid vara sevärda, men väntar Champions League i veckan och de ställs mot tredjejumbon Palermo. Förutsättningarna är lite speciella och vi ser chansen till ett specialspel värt 3,35 x polletterna.

Toppen mot botten.

Om Juventus skulle tappa deras position som herre på täppan i Serie A, vore det en skräll nästan sällan skådad. Den italienska klubbfotbollen har dominerats sedan flera år tillbaka och nu skiljer hela sju poäng ner till närmsta konkurrent, Roma.

Med cupen inräknad är sex raka matcher vunna för ”Den gamla damen” och självförtroendet således på topp. Perfekt tajmat till veckans CL-spel som väntar. Porto står för motståndet i åttondelsfinalen.

Mer eller mindre allt har misskötts i Palermo och trots uppradade tränarbyten, är man inte bättre placerade än som tredjejumbo, alltså en av de platser som leder neråt i seriesystemet. Glappet till säker mark är på hela åtta pinnar och det är redan nu som skrivet i sten att denna bottentrio också kommer landa i samma skikt när spelåret ska summeras.

Spiken i kistan redan första 45?

Fastän Juventus rent fysiskt inte ska ha några större problem att ställa om till veckans CL-fotboll, är blickarna redan på den fajten. Såklart.

Handlar mycket om att inte ta ut krafterna, fysiskt som psykiskt, i onödan och därför är undertecknad inne på att Juventus kommer vilja göra den här processen så kort som möjligt, och sedermera bara spela av matchen.

För om det är någonting Juventus är duktiga på, är det att bevaka ledningar; kan hålla i bollen på ett bekvämt sätt. Anfalla utan att riskera förlorade ytor. Tacksamt motstånd nu också.

Palermo åkte på en hård käftsmäll senast när de föll med 1-3 hemma mot Atalanta och då hade vi tre mål redan i första halvlek. Öppna dörrar från start – och avtrubbat när de sedan jagade reducering.

Finns en rad tänkbara spelobjekt, men jag finner störst tycke för ett på en specialmarknad – att det blir flest mål i första halvlek. Mybet dukar ut hela 3,35 x insatsen för det, vilket är i klar överkant. Polletter – in!

  Rygga spelet hos Mybet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Halvlek med flest mål: första
Odds: 3,35 (Jämför alla odds)
Bolag: Mybet (Unik: 1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, fredag 17/2
TV:  viasatpremium logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: