Speltips, Juventus – Palermo 17/4: Brutal klasskillnad – storkross?

Spelbloggare Publicerat: 16 april 2016

Toppen möter botten i Serie A – Juventus mot Palermo. Klass, hemmaplan och eventuellt fokus talar för ”Den gamla damen”. Kan de lösa en storvinst?

21 vinster och ett kryss – det är Juventus facit i deras senaste seriebataljer. Den usla seriestarten till trots, toppar Juventus Serie A med hela sex pinnar ner till tvåan Napoli. Allt tyder på att den femte raka Scudetton ska hämtas in. För inte ska väl Juventus kunna falla ihop nu, så bra som de sett ut och även med tanke på att man inte har Europaspelet att fokusera på längre?

Palermo då? Hur den klubben sköts är en gåta. De har haltat redan från starten, nu inte vunnit på 11 matcher efter varandra, och antalet tränarbyten trissats upp i åtta (!). Som tredjejumbo står man nu, med tre pinnar upp till säker mark, och det skulle inte förvåna om de skulle trilla ner i seriesystemet. Det måste helt enkelt städas från topp till tå i Palermo.

Gästerna är katastrofala just nu

Här ska det vara enorm klasskillnad, från minut ett till 90. Kan inte se hur Palermo skulle kunna mäta krafterna med Juventus.

Det råder total kris i Palermo och storförlusterna radas upp, framförallt på just bortaplan och när nivån trissas upp. Prestationen hemma mot Lazio förra veckan, förlustsiffrorna skrevs 0-3, var rentav urusel. Allt saknades – ser det likadant ut nu, då kommer siffrorna skjuta i höjden.

Tror inte heller att ens Palermo spelarna tror att de kan lösa det här. De närmsta veckorna väntar istället flera ödesmatcher mot bottenkonkurrenter, vilka siktet redan nu lär vara smått inställt på.

Visst, Juventus är kända för att kunna plocka knappa vinster på löpande band – de är extremt bra i ledning – men mot det här motståndet ska man vinna med minst två baljor, förmodligen med fler än så.

Juventus -2,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid tvåmålsvinst – är mer än spelvärt till 1,85 x insatsen. Känns som vi sitter i en rätt säker båt med det handikappet…

Speltips:

Speltips: Juventus -2,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 15:00, söndag 17/4
TV:  [tv3sporthd] (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: