Speltips, Juventus – Roma 17/12: Seriefinal – vi dubblar insatsen

Spelbloggare Publicerat: 16 december 2016

Seriefinal väntar i italienska Serie A när de senaste årens dominant tillika tabelletta Juventus ställs mot rivalen och den jagande tvåan Roma. Vi har hittat ett halvförsäkrat speltips som dubblar insatsen!

Ettan mot tvåan – och en match som kommer forma titelstriden framöver. Sätta tonen helt och hållet.

Juventus har vunnit serien fem raka säsonger och dessutom utvecklats till en utmanare även i Europa. Det mesta, mer eller mindre allt, talar för att det blir en sjätte titel. Frågan är – kan Roma utmana?

Fyra poäng skiljer klubbarna åt i tabellen och en hemmavinst skulle, i min bok, betyda att det är klappat och klart – Juventus vinnare av Scudetton. Om Roma skulle förmå att vinna, då kan det istället bli oerhört spännande inför framtiden.

Dani Alves och Leonardo Bonucci lämnas utanför Juventus trupp med skador. Gästerna kommer till spel utan Leandro Paredes, Alessandro Florenzi och med största sannolikhet även Mohamed Salah.

24 raka hemmavinster i Serie A

Här tror undertecknad att vi får det svart på vitt – att Juventus är i särklass bäst i den italienska klubbfotbollen. Den klara dominanten.

All heder till Roma och vad de presterat på sistone, men trots att det finns en hel del spets i truppen, saknas stabiliteten. Att knipa poäng – borta mot Juventus? Det har de inte förmått på sex raka försök. Fyra av Juventus vinster har dessutom kommit med minst tre baljors marginal.

Och ännu mer imponerande; Juventus har vunnit hela 24 raka hemmamatcher i Serie A. Galen statistik!

Roma lyckades värja undan Milan med 1-0 senast, men kunde mycket väl ha tappat. Exempelvis missade motståndarna chansen att ta ledningen från 11 meter. Tät fajt – kunde ha slutat hur som helst.

Undertecknad är närmast säker på att Juventus ska vinna det här – i alla fall ha större chans än oddssättarna anser – och bör dessutom kunna plocka hem det med större siffror än uddamålet.

Juventus -0,75 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet om de vinner med exakt ett mål – spelas till dubbelt betalt hos Bet365, som ni dessutom kan se matchen hos och får 1 000 kronor i välkomstbonus hos här!

Speltips:

Speltips: Juventus -0,75 mål (asian handicap)
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, lördag 17/12
TV:  viasatpremium logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo bet365tv logo Regler och villkor gäller. unibettv logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: