Speltips, Juventus – Sassuolo 11/3: Tätt och jämnt att vänta

Spelbloggare Publicerat: 11 mars 2016

Formstarkt möter formstarkt när serieledande Juventus tar emot sjuan Sassuolo i Turin. Vi har, föga förvånande, hittat ett speltips till matchen…

Vad ska stoppa Juventus i jakten på ännu en scudetto? Den italienska maskinen väjer fram i seriespelet, har visats kapabla att rucka på den europeiska jätten Bayern München och ser oerhört formstarkt ut. Även fast spelschemat är tätt; man bollar mellan cupen, serien och Champions League, hålls nivån uppe.

Gästande Sassuolo har också överraskat under spelåret och är ett av de mest svårspelade lagen i Italien. Faktum är att endast sex av 28 matcher har förlorats – det är minst efter topptrion bestående av just Juventus, Napoli och Roma.

Kan hålla siffrorna nere

Tre raka vinster och fem matcher efter varandra utan förlust – det är Sassuolos formrad. Två av de förstnämnda har dessutom kommit mot starka Milan och Lazio, vilket innebär att viss kontakt skapats med konkurrenterna i Europaområdet. Lär dock sluta med en plats i det hopplösa mittenskiktet, såsom tabellen ser ut.

Hur som helst – formen är fin. Men att det ska finnas kraft att stå emot dominanterna Juventus? Nja – delvis. Är inne på att de kan streta emot okej, men att det ändå inte räcker till någonting av värde. Defensiven ser stabil ut, men som nämnt; att stå emot maskinen Juventus just nu, det är inte långtifrån en omöjlighet.

En faktor som talar för att siffrorna ska hållas nere, det är att returfajten mot Bayern München väntar nästa vecka för Juventus. Förvisso hela fem dagars vila dessförinnan, men det är klart att blickarna delvis redan nu är riktade på den uppgiften. Kan säkert bli så att ett par stjärnspelade byts ut om matchen skulle ledas relativt tidigt också.

Dessutom saknas anfallsspetsen, formstarka Gregoire Defrel för gästerna. Betydande avbräck. Möjligt att det blir lite mer avvaktande, defensivt inställt från deras håll i och med det.

Juventus att vinna med uddamålet spelas till 3,25 x insatsen hos Titanbet.

Speltips:

Speltips: Juventus vinner med 1 måls marginal
Odds: 3,25 (Jämför alla odds)
Bolag: Titanbet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, fredag 11/3
TV:  viasatsport logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Juventus 1,38 expekt logo
Oavgjort 4,80 mybet logo
Sassuolo 12,00 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 2,5 mål 2,12 redbet logo
Under 2,5 mål 1,76 redbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: