Speltips, Köpenhamn – Leicester 2/11: Danskarna för stora favoriter, eller?

Spelbloggare Publicerat: 1 november 2016

Det vankas CL-fotboll på Parken när Köpenhamn ska försöka ta revansch på Leicester efter förlusten senast. Spelbolagen presenterar danskarna som kraftiga favoriter – någonting vi inte köper överhuvudtaget.

Sensationen från förra året, Leicester, som bekant vann Premier League, har satsat stenhårt på Champions League – något de själva uttalat och bevisat med deras prestationer. Tre matcher – mot Köpenhamn, Porto och Club Brugge – har blivit till tre vinster och således är de klara för slutspelet vid händelse av trea här.

För Köpenhamn är pressen desto större. De har, precis liksom Porto, fyra inspelade pinnar på de tre inledande matcherna; fick oavgjort i bortamötet och har tre plusmål mot dem, vilket sätter dem i förarsätet i kampen om andraplatsen främst. Däremot kan det ju bli så att Porto för möta Leicester när de eventuellt är klara ettor och således kan vinna på ren motivation, om det bjuds på rotation på andra hållet.

Förstaplatsen kommer med all sannolikhet hamna hos Leicester – men där bakom är det jämnt strå mellan Porto och just Köpenhamn.

Gästerna klassen bättre

På King Power Stadium vann Leicester med 1-0 mot just Köpenhamn för ett par veckor sedan – i en match där danskarna visade prov på fantastiskt försvarsspel och mycket väl hade kunnat resa hem med åtminstone en pinne i bakluckan.

Köpenhamn fick massor av beröm från Leicesterhåll, och andra håll för den delen, efter matchen – och det med all rätt. Men har de inte snackats upp lite väl inför den här matchen?

Leicester är förstås klasserna bättre än Köpenhamn; det skiljer trots allt en hel del på Premier League och danska Superliga. Dessutom satsar Leicester allt deras fokus på just Champions League, vilket fört dem till tre raka segrar, medan smällarna fått tas i seriespelet.

Också positiva besked att Islam Slimani ser ut att kunna medverka för Leicester här, efter en kortare skadefrånvaro.

Nu måste Köpenhamn, i jakten på tre poäng och i egenskap av hemmalag, pusha upp positionerna och det borde kunna utnyttjas av ett omställningsskickligt Leicester.

Undertecknad kan köpa att Köpenhamn, på hemmaplan, ska vara knappa favoriter – men det ska vara en fråga om max en handfull punkter…

Leicester +0,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid oavgjort – spelas till 2,02 x insatsen hos Redbet, som ni via oss får en unik välkomstbonus hos – på 2 000 kronor!

Speltips:

Speltips: Leicester +0,25 mål (asian handicap)
Odds: 2,02 (Jämför alla odds)
Bolag: Redbet (Unik: 2 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, onsdag 2/11
TV:  tv3sport logo viasatxtra logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: