Speltips, Köpenhamn – Porto 22/11: Fortsätter danskarna imponera?

Spelbloggare Publicerat: 21 november 2016

Köpenhamn är Nordens hopp i Champions League. Danskarna har imponerat och när de ställs mot Porto i en måstematch på Parken kan vi inte annat än att lämna förtroendet i deras händer.

  1. Leicester, 4: 3-1-0, 10p, +5 mål
  2. Porto, 4: 2-1-1, 7p, +1 mål
  3. Köpenhamn, 4: 1-2-1, 5p, +3 mål
  4. Club Brugge, 4: 0-0-4, 0p, -9 mål

Så ser ställningen ut i grupp G när det återstår två omgångar och kampen om slutspelsbiljetterna är fantastiskt spännande. Porto i förarsätet just nu, två pinnar före, men Köpenhamn har ju fördel av hemmaplan i den här matchen. Dessutom möter portugiserna Leicester i den avslutande matchen – en klart tuffare uppgift än för Köpenhamn, som ställs mot Club Brugge.

Oavsett så är det här matchen som kan släcka det danska hoppet, Köpenhamns slutspelschanser. Men inte har väl de ens en tanke på att de inte ska räcka till här?

På truppfronterna finns ingenting av nyhetsvärde… Nära på de bästa möjliga startelvorna kan presenteras.

Dansk succé – på nytt?

Det är omöjligt att bli annat än imponerande av Köpenhamn.

Förutom att de värjer undan motståndet på löpande band i den inhemska serien – i praktiken får det redan ses som avgjort – har Köpenhamn också visat att de håller klassen ute i Europa; stod upp bra och fick oavgjort borta mot just Porto, krossade Club Brugge och att bara en pinne plockades i mötena mot Leicester var i klar underkant. Hade varit mer rättvisande om det blev fyra.

Knappast brödmotstånd som Köpenhamn briljerat mot, heller; Premier League-mästarna Leicester och ett gediget Champions League-lag i Porto. Club Brugge var en enkel nöt att knäcka.

Porto är som natt och dag på hemma- respektive bortaplan ute i Europa. De största pjäserna brukar kunna pressas, till och med besegras, i Portugal medan man väger klart mindre på resande fot…

I min bok är det här fifty-fifty, eventuellt med Porto som ytterst knapp favorit.

Köpenhamn +0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid oavgjort – spelas till hela 2,25 x insatsen hos Bet365, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos!

Speltips:

Speltips: Köpenhamn +0 mål (asian handicap)
Odds: 2,25 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 22/11
TV:  viasatpremium logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: