Speltips, Kroatien – Island 12/11: Dubbla spel testas

Spelbloggare Publicerat: 11 november 2016

Lördagen bjuder på flera härliga kvalfajter, varav en av dessa är mellan Kroatien och Island. Vi har hittat två spelobjekt till matchen – värda 2,30 respektive 1,93 x insatsen.

Grupp I i VM-kvalet har alla möjligheter att bli en löjligt intressant historia. I första hand just dessa två nationer samt Ukraina och Turkiet ses som kandidater till att lösa mästerskapsbiljetterna. Finland och Kosovo får sannolikt slåss om vem som kommer sist respektive näst sist.

Inför den fjärde omgången är det fördel för Kroatien och Island, som båda skrapat ihop sju pinnar – 2-1-0 i resultatraden – medan Ukraina står på fem stycken och Turkiet ynka två. Den eventuella vinnaren här kan med andra ord dra ifrån rejält och stärka deras aktier inför fortsättningen.

Island underskattas

Island, detta fenomen – först trodde alla de skulle falla ihop efter EM-kvalet, och därefter efter själva mästerskapet och till sist inför VM-kvalet. Men nej, det verkar inte stå på deras radar.

Det är bara att inse det faktum; Island är fantastiskt bra och kan, åtminstone i en skilda matcher, pressa den yttersta toppen. Anfallsspelet är frejdigt och man arbetar alltid stenhårt för varandra. Bra resultat här i kvalet också, med kryss borta mot Ukraina och vinster hemma över Finland och Turkiet.

Kroatien är undertecknad också förtjust i. De är erkänt hemmastarka och har en kvalitativ trupp – men är absolut inte osårbara och kan få problem med ett omställningsskickligt Island, när positionerna ska pushas upp.

Som så ofta förut så formas våra speltips av att Island fortsätter underskattas. När ska polletten falla ner och skandinaverna få sitt erkännande även av oddssättare och spelbolag?

En öppen, målrik och tät match – är det vad vi har att vänta?

Vi landar i två spelslutsatser; Island +1,25 mål (asian handicap) – halv vinst vid oavgjort – och BLGM – ja till 1,93 respektive 2,30 x såsen. Platserna är Bethard (1 000 kronor!) och Bet365 (1 000 kronor!).

Speltips:

Speltips: Island +1,25 mål (asian handicap)
BLGM – ja
Odds: 1,93
2,30 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 18:00, lördag 12/11
TV:  eurosport logo (TV-tablå)
Stream:  eurosportplayer logo dplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: