Speltips, Lazio – Crotone 8/1: Total klasskillnad

Spelbloggare Publicerat: 7 januari 2017

Serie A-fyran Lazio vill stärka deras aktier i striden om Europabiljetterna när de får besök av nästjumbon Crotone. Spelbloggare har hittat ett suveränt speltips inför matchen, hämtat från handikappmarknaden.

Lazio har imponerat under spelåret! Är alltså placerade fyra och ser starka ut i kampen biljetterna ut i Europa – kan det kanske till och med bli en till Champions League? Det skulle inte förvåna undertecknad alls.

Det var dock med ett plattfall som de klev in i uppehållet; en 0-3-förlust borta över Inter, men å andra sidan har bara två av de 13 senaste seriefajterna förlorats. Statistik som stärks ytterligare här?

Crotone har, precis som väntat, haft enorma problem efter att ha kommit upp från Serie B inför säsongen. De är just nu nästjumbo, med nio snåla pinnar inkasserade på 17 matcher. Hoppet lever fortfarande, men att det vore en skräll modellen större om de lyckades överleva i serien ska vi inte sopa under mattan med.

Saknas flera betydelsefulla spelare för Lazio; Anderson och Lulic är avstängda. Keita är iväg på landslagsuppdrag och missar även han matchen. Gästerna har Cordaz avstängd och medan Tonev, Cojocaru och Mesbah hittas på skadelistan.

Klar fördel Lazio

Tuffa avbräck, ja. Gillar ändå Lazios chanser.

Känns hopplöst för Crotone, som inte bara av tabellen att döma är i det absoluta bottenskiktet av tabellen, utan även på kvalitetsfronten. Är väl bara Pescara som kan ses som sämre?

Nu, med en pinne på nio bortamatcher, besöker man ett solitt och hemmastarkt Lazio. Formraden hemma, efter premiärförlusten mot Juventus, är 6-1-1 och då har fem av de där vinsterna kommit med minst två baljors marginal.

Nu har Lazio haft uppehållet för att slicka såren efter 0-3-förlusten mot Inter, har fräscha spelare och är rejält revanschssugna. Illa tajmat för Crotone att ställas mot dem, är känslan.

Det borde skilja minst ett par klasser här och undertecknad är lite förvånad över de fina siffror som erbjuds på spelen till hemmalagets favör.

Lazio -1,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de vinner med minst två baljor – spelas till 1,88 x insatsen hos Bethard, som ni kan hämta 1 000 kronor i välkomstbonus hos här!

Speltips:

Speltips: Lazio -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,88 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 15:00, söndag 8/1
TV:  tv3sport logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: