Speltips, Lazio – Galatasaray 25/2: Målobjektet dubblar insatsen

Spelbloggare Publicerat: 24 februari 2016

En vecka senare – returen mellan Lazio och Galatasaray stundar. Turkarna kommer till spel i uppförsbacke, men borde väl inte räknas bort helt och hållet?

Match nummer ett bjud på en chanskavalkad, en underhållande fajt. Inte minst oväntat med tanke på att det var just det första mötet, vilket tenderar att bli mer avvaktande, kontra det andra. 1-1 skrevs i alla fall slutresultatet på Türk Telekom Arena i och med viss oskärpa från båda parter – det innebär såklart att Lazios favoritskap skjutit i höjden.

Både Lazio och Galatasaray har haft mardrömslika spelår hittills, åtminstone i de inhemska serierna. Turkarna, som vunnit serien tre av de fyra senaste åren, står på blek tredjeplats med hela 14 pinnar upp till toppen av kullen och en mindre till tvåan. Endast Europaspelet kan rädda Galatasaray från ett totalt misslyckande.

Värden Lazio är ännu värre ute. Åttondeplatsen innehas i Serie A och att lösa en Europabiljett ser mer eller mindre ut som en omöjlighet just nu. Skulle krävas någonting extraordinärt för att det skulle inträffa. Bättre har man presterat här i Europa och med Saint-Ètienne, Dnipro samt Rosenborg som motståndare i gruppspelet löstes förstaplatsen utan bekymmer.

Galatasaray kom trea i CL-gruppspelet, endast en pinne före kazakstanska Astana, hela fem bakom tvåan Benfica och åtta bakom Atlético Madrid. Maskineriet hackar, för att uttrycka det milt.

Chansrikt på nytt

Det första mötet bjöd på en handfull av hundraprocentiga målchanser åt båda håll – och vi ser inte varför det skulle se annorlunda ut nu på Stadio Olimpico.

Eftersom Galatasaray måste fixa minst en balja för att avancera vidare och Lazio, i egenskap av hemmalag, kommer vilja sätta tonen direkt känns det som att det skulle kunna utvecklas till rena hawaiifotbollen.

Varken Lazio eller Galatasarays defensiva förmågor imponerar direkt heller. Turkarna har faktiskt släppt in flest mål av alla lagen på den övre tabellhalvan i Süper Lig och Lazio flest av de i topp nio i Serie A.

Mål har det blivit i 5/7 av Galatasarays Europamatcher under året och i 6/7 av Lazios.

Keita är fortfarande out för värden, men det ska inte påverka alltför mycket. Detta blir den fjärde och sista matchen att avverka som avstängd.

BLGM – ja spelas till 1,97 x insatsen hos Redbet.

Speltips:

Speltips: BLGM – ja
Odds: 1,97 (Jämför alla odds)
Bolag: Redbet (Unik: 2 000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00, torsdag 25/2
TV:  eurosporttva logo(TV-tablå)
Stream:  eurosportplayer logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Lazio 1,53 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Oavgjort 4,40 betsafe logo
Galatasaray 7,00 betrally logo
Över 2,5 mål 1,83 redbet logo
Under 2,5 mål 2,04 redbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: