Speltips, Lazio – Genoa 20/11: 1X2-tecken plockas ut

Spelbloggare Publicerat: 19 november 2016

Det är fullt av italiensk fotboll på schemat under söndagen. En av alla matcher spelas på Stadio Olimpico och de som ska fajtas om pinnarna är Lazio och Genoa. Var hamnar de?

Tillbaka efter uppehållet – och då dyker frågorna upp; har Lazio konserverat formen och fortsätter de jakten på topplatserna? Genoa, kan de hitta kontinuiteten i prestation- och på resultatfronten? Mycket upp och ner.

Lazio har imponerat under spelåret och bara förlorat över Juventus och Milan hittills. Lite osunt för tabellpositionens skull att ha spelat fyra oavgjorda på 12 matcher, men en hedervärd femteplats står man parkerade på. Lazio ska slåss om Europabiljetterna – har de till och med potential att nosa på de till Champions League?

Lika spännande ser det inte ut för Genoa, som är av klassiskt mittenmaterial i Serie A. Sticker inte ut, men är alltför vassa för att beblandas i bottenstriden. Skrapat ihop 16 pinnar på 11 matcher och det är ett acceptabelt facit. Dock lite oroande att de varit så pass svajiga; kunnat stå för en kalasprestation, för att veckan därpå falla ihop totalt.

Nyhetstorka på truppfronterna – med andra ord; positiva besked, då båda parter mer eller mindre varit helt skadefria innan också.

Ettan spelas

Givetvis ska och är Lazio stora favoriter på förhand – i min bok till och med så pass stora att 1,70 x insatsen motiverar ett spel på den raka ettan. Har svårt att se dem sumpa den här chansen att haka på konkurrenterna ovan.

Lazio är klasserna bättre än Genoa; är en stark kandidat att lösa en Europabiljett. De är erkänt hemmastarka och efter 0-1-torsken mot dominanta Juventus i premiären står resultatraden i 4-1-0 på Stadio Olimpico. Relativt enkelt motstånd, men flera av Genoas kaliber.

Gästerna, då? Mittenmaterial, som nämnt. Klassen brukar dock sällan visas upp på resande fot. Förra årets facit var rentav värdelöst – nu har man 2-0-3 i raden, men ena trean kom mot jumbon Crotone och den andra mot ett mediokert Bologna.

Normalt brukar Genoa inte ha mycket att sätta emot i matcher som denna. Fjolårets identiska möte slutade också med en 2-0-seger för Lazio.

Den raka ettan spelas till 1,70 x insatsen hos Titanbet, som ni får en unik välkomstbonus hos via oss – på 2 000 kronor!

Speltips:

Speltips: Lazio vinner, rak etta
Odds: 1,70 (Jämför alla odds)
Bolag: Titanbet (Unik: 2 000 kr bonus)
Spelstopp: 15:00, söndag 20/11
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: